Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Mennyivel fog felmenni a...

Mennyivel fog felmenni a lakásom ára?

Figyelt kérdés
Az 4-es metró vonalán van egy lakásom. Tavaly 10 millióért tudtam volna eladni, de arra számítottam, hogy a metró felviszi az árakat majd. Mielőtt az ingatlanpiac pár éve elkezdett volna pangani, ugyanabban a házban egy ugyanakkora lakást kb 15 millióért adtak el (kb 3 éve)
2014. febr. 16. 11:39
 1/6 anonim ***** válasza:
Mégis mért vinné fel? A közelkedés a lista végefelé van, elősorbana környéket, lakás állapotát, és ár-érék arányát nézik az emberek. A közeli metró max plusz pont, de igen kevés ember van, aki azért vesz meg egy lakást, mert ott a metró.
2014. febr. 16. 12:12
 2/6 anonim ***** válasza:

Igen, én 8 éve 15 millióért vettem lakást, amit jelenleg sajnos csak 10 körül lehetne eladni. Rendkívül bosszant, de ez tény.

Nálunk is lesz 4-es metró állomás, de eddig is jó közlekedési csomópont volt.

Semmit sem lendít a metró.

(Bezzeg a Rimaszombati úton álló "modern", tizenemeletes kollégiumot is lebontani szándékozzák, mert értékes telekké válik a metró által.

Pozitív hatás kicsiben nem érvényesül.)

2014. febr. 16. 17:25
 3/6 anonim válasza:
Azt ne felejts el olcsóbban is vásárolsz, a 4 es metro inkább leviszi az árat, hallgasd a híreket, zajos a mozgólépcső, több albérlet lesz a házakban, kevésbé lesz élhető a nagy nyüzsi miatt. Én azt mondom még most add el...
2014. febr. 23. 15:41
 4/6 anonim ***** válasza:

Más véleményen vagyok.

Szerintem azok a lakások, amik extrém közelségbe vannak a 4-es metróhoz, nos azok

eddig is

forgalmas csomópontnál voltak.

Emiatt nem fog tovább esni az áruk.

Csak akkor adjunk el ingatlant, ha

azonnal veszünk is másikat...... földbe, vállalkozásba úgysem mer befektetni akárki, tehát még mindig több hozama van egy kiadott ingatlannak, mint bármely banki betétnek.

2014. febr. 23. 21:14
 5/6 anonim ***** válasza:

Hihetetlen a cikkben taglalt drágulás.....:

[link]

2014. febr. 25. 15:41
 6/6 anonim válasza:
Lesz még 8 is, a metro gettósít, vonzza a csöveseket, ezek nem viszik fel az árat, ahol most metrómegálló épül ott eddig is átlagon felüli volt a közlekedés!!!!
2014. márc. 27. 15:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!