Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Mit gondoltok, a következő 2...

Mit gondoltok, a következő 2 évben hogyan fog változni a lakások ára?

Figyelt kérdés
2014. febr. 15. 06:29
 1/9 anonim válasza:
100%
Valamerre biztosan fog valtozni. De valoszinu,hogy az arak valamelyest csokkennek,mert az utobbi par evben keves haz tudott gazdat cserelni. Es ezen okulva sokan probalnak olcsobban hazat,csak hogy tul adjanak rajta. Ez szereny velemenyem.
2014. febr. 15. 07:00
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

itt nálunk -volt bányászvárosban-már 1 millióért is megkapod,ami pl Győrben 5 millió,egy kétszobás,

-de hogy a kérdésedre is válaszoljak,nem sok változás várható mostanában,

2014. febr. 15. 07:19
 3/9 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Azért kérdezem, mert azt olvastam, h kedvezõbb lakáshitelek lesznek, mint eddig. Szakértõk véleményére is kíváncsi vagyok, és elsõsorban budapesti lakásárak érdekelnek.
2014. febr. 15. 07:46
 4/9 Józsi21 ***** válasza:
100%

Az előttem szólókkal ellentétben én úgy gondolom ha bevezetnek egy kedvező konstrukciós lakáshitelt,plusz hozzá veszem az alacsony banki kamatokat,az alacsony alapkamatot,akkor minimális emelkedésre biztosan lehet számítani.

Szerintem!

2014. febr. 15. 11:48
 5/9 anonim ***** válasza:

Erre még az ingatlanos sem tudna választ adni,legfeljebb

a Viktor mondaná elindult valami felfelé .

2014. febr. 15. 12:24
 6/9 anonim ***** válasza:
Az utóbbi négy-öt évben folyamatosan mondják az ingatlanosok, hogy most érdemes lakást venni, és hogy idén valószínűleg felfele indulnak az árak, de eddig ez nem jött be. Én arra számítok, hogy még legalább 2 évig nem lesz érdemi elmozdulás, persze ez csak egy szerény tipp valakitől, aki pár éven belül lakást akar venni.
2014. febr. 15. 16:26
 7/9 A kérdező kommentje:
En is kb akkorra tervezem, remelem, hasonlo arak lesznek meg!
2014. febr. 16. 06:44
 8/9 anonim ***** válasza:
Hiába mondják hogy nem mennek felfelé.... de én kb. 1 éve nézem intenzíven az általam kiválasztott lakásokat (Szegeden) és amit egy éve még 6 m ft alatt meg lehetett venni, ma már 6 m ft fölött van. Sztem kb. fél millióval emelkedtek az ún, "kikiáltási" árak. Két év mulva meg ki tudja mi lesz :O azért én nem nagyon mennék bele kedvező kamatozású hitelbe se.
2014. febr. 18. 08:26
 9/9 anonim ***** válasza:
ezt nehéz megjósolni, viszont a biztonság kedvéért én még az idei első félévben veszek lakást. Én az ilyen dolgokhoz nem vagyok okos, de úgy hallottam, hogy az építőipar számít az új beruházások fellendülésére, ami azt jelentheti, hogy az okosok ott már tudni vélnek valamit. Mindenesetre szerintem csak jövőre indulnak meg az árak, ha egyáltalán megindulnak. Emlékszem 2-3 éve egy "szakértő" ismerősöm győzködött, hogy most érdemes lakásba ruházni, mert mélyponton vannak, hát azóta azért kicsit még estek.. szerencsémre. :D
2014. febr. 25. 17:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!