Mit gondoltok a Dm saját márkás (Profissimo, Denk Mit) Tisztítószereiről?
Elég sok saját márkás DM cuccot kipróbáltam. Nem rosszak, van közepes minőség köztük, és van, ami szinte olyan, mint a drágább márkás cuccok. Az meg már megint másik téma, hogy ha egy saját márkás cucc (dm) szinte olyan árba van mint a márkás változat, vagy majdnem ugyanolyan árban, akkor minimális 100-200Ft ármegtakarítás miatt érdemes e megvenni az olcsóbb és esetleg rosszabb változatot. És ugye kinek mi a mániája, mire hajlandó kicsit jobb minőségért több pénzt is kiadni.
Megint hozzátartozik a véleményekhez, hogy nem mindegy, hogy valaki havonta pucol ablakot, és elég a gyengébb minőség is, hiszen alig koszos ugye, vagy valaki félévente-évente, és akkor oda bizony kell a legjobb minőség.
Pár dolog hirtelen, ami eszembe jut:
DM Balea folyékony kézszappanok 500ml: nagyon jó minőség, ezt használjuk, szeretjük őket. Vannak a kicsi 300ml-es változatok, erős intenzív az illatuk, de szerintem kicsit szárítja a bőrt a 300ml-es változat.
Dm Denkmit folyékony vízlágyító: úgy vettem észre, hogyha ezt használom sokkal puhábbak a ruhák, szóval nagyon jó minőség. A por változat viszont volt hogy nem oldódott fel, azt nem ajánlom.
Dm Denkmit mosógélek: jól tisztítanak, viszont a ruhák durvább tapintásúak, mint az Ariel géltől. A color változatnak semmi illata sincsen a ruhákba, erre egy közepes minőséget adok. A fehérítő géljük viszont nagyon jó, a legjobb fehérítő gél amit használtam, illetve ennek jó az illata a ruhákban:
Kicsit több öblítővel lehet ellensúlyozni, hogy a ruhák ne legyenek durva tapintásúak.
A DM-es papíráruk nagyon jók, például a konyhai papírtörlők, és olcsóbb, mint a Zewa. A WC papír is nagyon jó, de az meg inkább már drágább, mint a Zewa...
Légfrissítők: nagyon jó például a vaníliás, de hamar elmegy az illata.
Öblítők: kimondottan rossz minőség, semmi illata nem marad meg a ruhákban, pedig a flakonban rettentő erős és jó az illata némelyiknek.
Hajlakk DM Balea: anyu nagyon szereti, és fele áron van, mint a P & G Pantene hajlakk.
DM Denkmit mosogatók is nagyon jók: az már más kérdés, hogy ugyanannyiba kerül némelyik, mint ha Jar-t vagy más márkásat vennél.
Próbálgasd ki őket, melyik válik be.
Lehet, hogy amit én rossznak tartok az beválik Neked, vagy jónak tartom, és szerinted rossz...
Én használok pár cuccot ezek közül. Azt hiszem Denk Mit a konyhai és fürdőszobai tisztító neve, az pl semmivel nem tud kevesebbet mint a Cillit Bang, Cif, vagy bármelyik márkás, amit használtam már... mindegyikkel ugyanolyan jól le lehet takarítani a tűzhelyet a ráégett kosztól. Ugyanígy a fürdőszobai is tökéletesen működik, és ez kb félárban van ha jól emlékszem, mint a márkásak.
Profissimo koszradír...nagyon klassz kis találmány, azt jó szívvel ajánlom. Meglepődve tapasztaltam, hogy milyen nehéz letakarítani a zsírkrétát a laminált padlóról, aztán rámentem ezzel és kb 1 mp alatt lejött. Tükröket, ablakot is át szoktam vele törölgetni pucolás előtt, mert a légyszar...nah meg a a kislányom mocskos (kajás) kézlenyomatait igen nehéz lesúrolni ha már rászáradt.
Most hirtelen ennyi jut eszembe, nem tudom mit használtam még onnan, de ezek szerintem megállják a helyüket teljesen.
Egyébként az Aldi és Lidl termékei is nagyon jók, Lidlben a W5...teljesen jó, anyukám pl csak azt használ, konyhában, fürdőben, wc-ben, stb..és jó árban van az is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!