Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Hogy tetszik nektek ez a lakás?

Hogy tetszik nektek ez a lakás?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

2014. jan. 28. 14:08
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
48%
1 azaz 1 db ablaka van összesen. a hálónak konkrétan nincs ablaka. ne gondold hogy világos. dohszag lehet hogy még nincs, főleg ha nemrég lett felújítva, de ne aggódj, majd lesz...
2014. jan. 28. 17:48
 12/19 anonim ***** válasza:
31%
Nem venném meg,pláne nem ennyi pénzért.Ez ott a Vajda Péter u. környéke ugye?Olcsóbban kapsz jobb környéken,emeletit,úgy hogy a nappalinak,konyhának és a hálónak is van ablaka, ugyanekkora panelt.
2014. jan. 28. 18:28
 13/19 anonim ***** válasza:
59%

Szerintem beleszerettél a zuhanykabinba, a színestapétába, meg a műkőbe. Kicsit drága szerelem ez, főleg úgy, hogy ott és alagsori, de te tudod.

Szerintem szörnyű.

2014. jan. 28. 21:10
 14/19 anonim ***** válasza:
59%

Nekem nem tettszik.

Műköves fal, csíkos tapéta, faajtó, modern zuhanyzó, egyszerű, de új designe konyhabútor, és az a boltíves belépő, mintha a pincébe mennék le, hiába csak 40 cm a különbség. Túl sokféle stílus keveredik szerintem.

Látszik, hogy a felújítással megpróbálták kihozni a legjobbat ebből a lakásból, de nekem így sem kéne. Semennyiért.

2014. jan. 28. 21:26
 15/19 anonim ***** válasza:

Ez már volt itt :)

A "nincs adás" jellegű hálószobatapéta iszonyatos, de ezt leszámítva gyönyörű a lakás. Alagsorit és sötetet, kicsit viszont kb. senki nem fog megvenni, dikákoknak lenne érdemes kiadni, ők veszik ki általában a kicsi lakásokat. De ahhoz meg túl szép ugyebár, hogy lelakják.

2014. jan. 28. 22:26
 16/19 anonim ***** válasza:
Ennyi penzert sokkal jobb kornyeken lehet nagyobbat es felujitott lakast venni. Negyzetmeterenkent nem adnek tobbet 150 ezernel ezert a lakasert.
2014. febr. 1. 01:02
 17/19 anonim válasza:
nagyon üres
2014. febr. 7. 14:49
 18/19 anonim ***** válasza:

És sajnos elektromos fűtése van! Nem tudni, hogy mennyire van hőszigetelve az oldalfal, illetve az alap alatt, de még kiváló hőszigeteléssel sem vennék elektromos fűtésű lakást, mert minimum 3x annyiba kerül a fűtés, mint gázzal! És gázzal sem olcsó!

Szép, jól néz ki, modern, de felejtsd el.

Tulajdonképpen egy nagy nappali, ahol a bejárattal szemben éppen a konyhapult van. Nagyon előnytelen!

A háló is ebből a konyhapultból nyílik.

Nekem nem tetszik.

2014. febr. 10. 10:59
 19/19 anonim válasza:
Ez egy álomház. :D
2014. febr. 14. 23:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!