Szerintem beleszerettél a zuhanykabinba, a színestapétába, meg a műkőbe. Kicsit drága szerelem ez, főleg úgy, hogy ott és alagsori, de te tudod.
Szerintem szörnyű.
Nekem nem tettszik.
Műköves fal, csíkos tapéta, faajtó, modern zuhanyzó, egyszerű, de új designe konyhabútor, és az a boltíves belépő, mintha a pincébe mennék le, hiába csak 40 cm a különbség. Túl sokféle stílus keveredik szerintem.
Látszik, hogy a felújítással megpróbálták kihozni a legjobbat ebből a lakásból, de nekem így sem kéne. Semennyiért.
Ez már volt itt :)
A "nincs adás" jellegű hálószobatapéta iszonyatos, de ezt leszámítva gyönyörű a lakás. Alagsorit és sötetet, kicsit viszont kb. senki nem fog megvenni, dikákoknak lenne érdemes kiadni, ők veszik ki általában a kicsi lakásokat. De ahhoz meg túl szép ugyebár, hogy lelakják.
És sajnos elektromos fűtése van! Nem tudni, hogy mennyire van hőszigetelve az oldalfal, illetve az alap alatt, de még kiváló hőszigeteléssel sem vennék elektromos fűtésű lakást, mert minimum 3x annyiba kerül a fűtés, mint gázzal! És gázzal sem olcsó!
Szép, jól néz ki, modern, de felejtsd el.
Tulajdonképpen egy nagy nappali, ahol a bejárattal szemben éppen a konyhapult van. Nagyon előnytelen!
A háló is ebből a konyhapultból nyílik.
Nekem nem tetszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!