Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Hogy tetszik ez a lakás?

Hogy tetszik ez a lakás?

Figyelt kérdés

Mind a berendezést a designt nézve, közlekedést, fűtést stb... Jó árban van? Lehet belőle alkudni?

2 főre szeretnék venni lakást a belvárosban.

[link]

2011. jan. 16. 16:17
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
74%

Őőő Nagyon szép ház, nekem nagyon tetszik.

De 50 milláért?

Mi is olyan helyen lakunk ahol elég drágák a házak, de ez nagyon sok szerintem!

2011. jan. 16. 16:22
 2/15 anonim ***** válasza:
74%
Fürdőben az a csempe nem tetszik..
2011. jan. 16. 16:34
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Ennyi pénzért házat is kapsz vagy építhetsz , máshol
2011. jan. 16. 16:39
 4/15 anonim válasza:
100%
ennyi píz a világon sincs
2011. jan. 16. 16:44
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem éri meg. Ez a "nagypolgári lakás" nagyon előkelően hangzik, csak ezek végképp nem a mai igényekre lettek megtervezve. Láttam már rengeteg ilyet (gondolom, te is). Egymásból nyíló szobák, kihasználhatatlanul hagy helyiségek... És az a 4m-es belmagasság sem előny, amikor a téli időszakban megjön a gázszámla. Ez mondjuk már ízlés dolga, de szerintem végképp nem megy ezekhez a lakásokhoz az ilyen modern berendezés. Akkor már ezerszer szebb az eredeti fehér falas, kovácsoltvas csilláros, antik bútoros verzió.
2011. jan. 16. 16:51
 6/15 anonim ***** válasza:
100%

Alkudni mindenből lehet, de szerintem ezekből a luxuskivitelű belváros közepi lakásokból nem olyan sokat.

A hely tökéletes 10 perc sétán belül 2 metró, Duna part.

Ha közelebb van a Bajcsyhoz akkor az elég zajos lehet.

A kivitelt neked kell megítélni.

Elég magas presztízsű hely, de készülj fel arra, hogy a tüntetések közelében leszel:)

2011. jan. 16. 16:55
 7/15 anonim ***** válasza:
100%

Nekem nagyon tetszik! Ha lenne ennyi pénzem, akkor valószínű a gázszámlát is tudnám fizetni. :-)

Fú, minden álmom egy ilyen lakás lenne. Mondjuk belvárosba nem költöznék, de maga lakás fantasztikus.

2011. jan. 16. 17:41
 8/15 anonim ***** válasza:
100%

maga a stílus nagyon bejön, de ennyiért én inkább Budán vennék kecót.

ha már ennyi pénzt kiadok egy lakásra, az a minimum, hogy panorámás legyen.

ja, és egy apróság: a parketta színe nem jön be :P

2011. jan. 16. 20:19
 9/15 anonim ***** válasza:
100%

50 millióért nem kapsz ilyen színvonalú panorámás lakást.

Más kérdés, hogy ebben a lakásban pont az a lényeg, hogy a belváros kellős közepén van.Az ilyen lakás azoknak való, akik szeretnek a dolgok kellős közepében élni, nem a budai nyugdíjasoknak, akik arra büszkék, hogy BUDÁN élnek.

2011. jan. 16. 21:03
 10/15 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem jó, főleg ha azt tekintjük, hogy erre már nem nagyon kell költeni meg vacakolni vele, csak beköltözni.

Az elosztása is oké, gondolom, egy pár vagytok, ha jön a baba, megvan a szeparált gyerekszoba.

Nekem két problémám van ezzel a lakással.

Az egyik az, hogy ha már ennyi pénzt kiadok érte, akkor már legyen benne egy külön konyha-étkező.

A másik az, hogy utálom a laminált padlót és megint csak nem értem, hogy miért nem fért bele egy normális parketta. De ezek személyes dolgok, amik lehet, hogy nálatok nem számítanak.

2011. jan. 16. 22:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!