Hogy tetszik ez a lakás?
Mind a berendezést a designt nézve, közlekedést, fűtést stb... Jó árban van? Lehet belőle alkudni?
2 főre szeretnék venni lakást a belvárosban.
Őőő Nagyon szép ház, nekem nagyon tetszik.
De 50 milláért?
Mi is olyan helyen lakunk ahol elég drágák a házak, de ez nagyon sok szerintem!
Alkudni mindenből lehet, de szerintem ezekből a luxuskivitelű belváros közepi lakásokból nem olyan sokat.
A hely tökéletes 10 perc sétán belül 2 metró, Duna part.
Ha közelebb van a Bajcsyhoz akkor az elég zajos lehet.
A kivitelt neked kell megítélni.
Elég magas presztízsű hely, de készülj fel arra, hogy a tüntetések közelében leszel:)
Nekem nagyon tetszik! Ha lenne ennyi pénzem, akkor valószínű a gázszámlát is tudnám fizetni. :-)
Fú, minden álmom egy ilyen lakás lenne. Mondjuk belvárosba nem költöznék, de maga lakás fantasztikus.
maga a stílus nagyon bejön, de ennyiért én inkább Budán vennék kecót.
ha már ennyi pénzt kiadok egy lakásra, az a minimum, hogy panorámás legyen.
ja, és egy apróság: a parketta színe nem jön be :P
50 millióért nem kapsz ilyen színvonalú panorámás lakást.
Más kérdés, hogy ebben a lakásban pont az a lényeg, hogy a belváros kellős közepén van.Az ilyen lakás azoknak való, akik szeretnek a dolgok kellős közepében élni, nem a budai nyugdíjasoknak, akik arra büszkék, hogy BUDÁN élnek.
Szerintem jó, főleg ha azt tekintjük, hogy erre már nem nagyon kell költeni meg vacakolni vele, csak beköltözni.
Az elosztása is oké, gondolom, egy pár vagytok, ha jön a baba, megvan a szeparált gyerekszoba.
Nekem két problémám van ezzel a lakással.
Az egyik az, hogy ha már ennyi pénzt kiadok érte, akkor már legyen benne egy külön konyha-étkező.
A másik az, hogy utálom a laminált padlót és megint csak nem értem, hogy miért nem fért bele egy normális parketta. De ezek személyes dolgok, amik lehet, hogy nálatok nem számítanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!