Hogy tetszik ez a lakás?
Figyelt kérdés
Mind a berendezést a designt nézve, közlekedést, fűtést stb... Jó árban van? Lehet belőle alkudni?
2 főre szeretnék venni lakást a belvárosban.
2011. jan. 16. 16:17
11/15 anonim válasza:
Dögösen néz ki, bár azért a falakat átfesteném valmamilyen élénkebb színre, és furcsa az a mozaik, kicsit túlzásba estek. De ennyiért már belevágnék a földházam építésébe.
12/15 anonim válasza:
Én ennyi pénzből tuti hogy kertest vennék. Meg én tuti nem laknék a belvárosban, de ha neked megfelel, akkor hajrá. Amúgy szép, igényes.
13/15 anonim válasza:
Ez kamu kérdés, mert ennyi pénz a világon sincs :)
Bocs az offért.
14/15 anonim válasza:
Azért mert neked nincs,másnak még lehet.
15/15 anonim válasza:
Szerinted minek van a smile? Tudom, hogy másnak lehet.
Egy ismerősöm dolgozik egy építőipari cégnél, mesél olyanokat, hogy bemegy a fickó, és mondja, hogy szeretne egy alagsori úszómedencét és van rá 120 milliója, ebből hozzá ki...és hetente több ilyen ügyfelük van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!