Zártkerti ingatlant vásárolt valaki mostanában?
Lenne nagyon jó áron egy zártkeri ingatlan, igaz pici, de nagyon szép. Eddig telefonon beszéltem az ingatlanossal és mint kiderült lakáshitel kilőve, csak szabad felhasználású hitellel vehetnénk meg. Illetve átépíteni és hozzá építeni sem lehet, ahogy itt neten olvasgatok. Hétvégén nézzük meg személyese.
Valaki vett mostanában zártkerti ingatlant, amiben ott él?
Mennyire macerás ilyent vásárolni, illetve nem lehet átjegyeztetni valahogyan vagy az nagyon drága lenne?
Ha komolyan lesz a dolog, úgy is utána járunk, csak tapasztalatokra lennék kíváncsi, hátha valaki mostanában vett ilyent :)
Átminősíttetni nem lehet, csak a komplett területet, minden ott lévő telekkel együtt.
Múltkor valaki azt írta egy ilyenre, hogy nem lehet már bejelentkezni sem újonnan zártkerti épületbe, csak a korábban ott élők lehetnek bejelentve. (Engem ez a része nem érint, nem tudom.)
Valószínű macerásabb mint gondoltam, de megnézzük azért. Tapasztalatszerzésnek jó!
Köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!