Rendelt mostanában valaki a KANPET "cégtől" tüzifát? Kanizsai Klaudia "eladótol"?
Figyelt kérdés
2013. szept. 27. 15:45
1/11 A kérdező kommentje:
APROD.HU-n hirdette a tüzifát.
2013. szept. 27. 15:47
2/11 kovacskandi válasza:
Miért kérded? Mert mi ma rendeltünk éppen tőlük.
3/11 A kérdező kommentje:
kamu
2013. okt. 4. 17:29
4/11 kovacskandi válasza:
Szia Kifejtenéd ezt bővebben mert v szinű h beleszaladtunk kicsit ha nem akarod ide irni akkor ird az athooon@citromail.hu ra válaszodat elöre is köszönöm.Tisztelettel.
5/11 A kérdező kommentje:
irtam ide is privátot
2013. okt. 5. 19:05
6/11 anonim válasza:
Pénteken szállították le, amit kb 10 napja rendeltem,minden ok.
7/11 kovacskandi válasza:
Akkor valószínűleg te vagy az egyetlen, ráadásul név nélkül az egyetlen, mert mi lassan egy hadsereget állíthatnánk fel azokból az emberekből, akiket becsapott ez a hölgy és a társa. Tedd össze a két kezed, mert ez Isteni csoda. :)
8/11 csodafarkas válasza:
Kiírnátok a telefonszámát, Engem most szívattak meg Szentendrén. 8 köbmétert rendeltem 11500 ft/m3 áron. Lemértük a platón és megvolt a 8, sőt 8,5. Aztán miután ledobálták és másnap összeraktuk, max 4 köbméterre jött ki. Ez kicsit necces, mert így a valódi köbméter ára 24ezer forintra jön ki. Az OBI-ban 19900-ért csontszáraz, repedezett bükköt, tölgyet árulnak kalodásan. A mókus persze ígérgeti, hogy jön és megnézi, de nem hiszi, hogy csak 4 köbméter. Ráadásul van benne majd' egy köbméter juhar, vagy mi a tök, amire azt ugatja a telefonba, hogy az is keményfa...csak az a baj, hogy feleannyi a súly így a fűtőértéke is. Elegem van hogy az összes undormány emberből a lehúzásra megy.
9/11 A kérdező kommentje:
ezek a görények konkrétan nem hoztak semmilyen fát,mivel nemvolt mit hozniuk. átverés volt. egyébként az ömlesztett köbméter az nem azonos a sima 1*1*1 összerakott köbméterrel. igazad van. sokan lehúzzák az embert.
2013. okt. 16. 14:43
10/11 anonim válasza:
Sziasztok!!!
Újra hirdetnek tűzifát ezek a tetvek,az apródon,mindenféle álnéven.Vigyázzatok!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!