Milyen igazolás kell az OEP-től a lakáshitelre?
Az Erste honlapján írja, hogy:
Az igénylő(k) egyike legalább 180 napja folyamatosan biztosított. A biztosítotti jogviszony fennállását a Megyei Kormányhivatalok Egészségbiztosítási Szakigazgatási szervének (Országos Egészségbiztosítási Pénztár - OEP) igazolásával lehet igazolni. Az igazolást az OEP a biztosított kérelmére 3 munkanapon belül állítja ki
Az a gond, hogy az OEP honlapján nem találtam semmilyen nyomtatvány ilyen neven. A következő oldalon: [link] találtam olyasmit, hogy "IGAZOLVÁNY a biztosítási jogviszonyról és az egészségbiztosítási ellátásokról (KPE 160/A.r.sz.)" de ez csak egy minta hogyan fog kinézni az igazolvány. Magát a nyomtatványt, amivel ezt az igazolványt kérelmezem, azt nem találtam.
Tudja valaki pontosan menyik nyomtatvány kell ehhez? Létezik elektronikus formában is hogy az ÁNYK-val kitöltsem, vagy muszáj személyesen átadni?
Előre is köszönöm!
Mar nem emlekszem a nevere, nekunk otp allamitamogatasu hitelhez kellett ilyet kernunk. Azt hiszem, talan a fotmanyomtatvany neve is valami ilyesmi.
Szemelyesen lehet elintezni, mert 3ezer forint ertekben kell a postan venned illetekbelyeget, amit magaddal kell vinned az ugyintezohoz.
Kitoltott formanyomtatvannyal odaadod es parpec mulva kesz az igazolas, ami 14 naptari napig ervrnyes!!!
Akkor ez lenne az? [link]
Azt írja hogy: a 341/2011. (XII.29.) Korm. rendelet 4. § (1) bekezdés fa) pontjában foglaltak igazolására – otthonteremtési kamattámogatás
Igen, ez a formanyomtatvány.
Nekünk az első rublikát kellett x-nünk.
Plusz csak 1 személy nevére kell kikérni az igazolást!
Tehát egyszer 3ezer forintos illetékbélyeg kell hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!