Mit tud csinálni?
Figyelt kérdés
ingatlancsere volt de a mai napig nem tudta elintézni hogy az ex élettársa jelzálogjoga lekerüljön...közben meg irogat hogy jönne vissza költözzek ki... ilyenekkel jön hogy nincs szigetelése a lakásnak amit én adtam meg a tető szar...2014. jan. 11. 17:23
1/4 anonim válasza:
A jog ismeri a rejtett hiba fogalmát.
Per->szakértők hada borsos költséggel->ráfázhatsz.
Az ex élettárs jelzáloga a TE ingatlanodon (ha jól értelmeztem) sem a Te malmodra hajtja a vizet.
2/4 A kérdező kommentje:
tudta jol h nincs szigetelve. a szerződésbe ugy van hogy visszavonhatatlanul elcseréljük...
2014. jan. 11. 20:40
3/4 A kérdező kommentje:
a szerződésbe bele lett irva hogy lemond a nő a jelzálogjogárol. mégsem tették meg. szerintem ő mulasztott nem?? papirt kb 6hoja irtuk meg.
2014. jan. 11. 20:43
4/4 anonim válasza:
Ettől még ugyanott tartasz:
-ha be tudja bizonyítani, hogy az ingatlannak rejtett hibája volt, azért Te vagy a felelős.
-ha a jelzálogjog alapján végrehajtás indul, megint csak Te leszel bajban, hiába vállalt ő bármit a szerződésben.
Az sem elképzelhetetlen, hogy eddig azért nem került le a jelzálog az ingatlanodról, mert vissza akarná csinálni.
Első körben felkeresném az ügyvédemet, aki a szerződést szerkesztette, aztán az ő tanácsaival felvértezve leülnék a cserepartnerrel egyeztetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!