Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Melyik Pest környéki faluba...

Melyik Pest környéki faluba érdemes költözni?

Figyelt kérdés
Úgy néz ki, ahol jelenleg lakunk, nincs munka, költözni kéne. De teljesen tanácstalan vagyok. Családi házat szeretnénk, panelbe nem költöznék. Legyen a faluban iskola, óvoda, orvos. És ne legyen sok roma. Kb. 20 milliónk lenne egy házra, és felújítani már nem nagyon maradna. Amiket a neten néztem, és tetszene 25 millától kezdődnek. Tudnátok esetleg ajánlani egy kellemes falucskát, ahol nem túl drágák az ingatlanok?
2013. dec. 29. 20:27
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
2014. jan. 7. 01:00
 12/15 anonim ***** válasza:
Szigetmonostor homokdombokon van,oda nem megy be az árvíz.
2014. jan. 7. 10:12
 13/15 A kérdező kommentje:

Szigetmonostor, Őrbottyán, Veresegyháza valóban jók. A férjemnek Leányfalu, Tahi tetszik nagyon, de ott már azért drágábbak a dolgok.

Mindenkinek nagyon szépek köszönöm a válaszokat.

2014. jan. 7. 16:08
 14/15 anonim ***** válasza:
Kedves Kérdező! Egy hónapja 15 millióért vettünk 56 m2-es kiváló állapotú házat Leányfalun. Kicsit meredek az utca, de egyébként minden rendben van. Egyáltalán nem drága hely most.
2014. jan. 8. 10:37
 15/15 A kérdező kommentje:

Igazából még csak a neten nézelődtünk, de nem nagyon láttam 25 alatt olyan házat, ami tetszett volna. Nyilván nem ingatlanoson keresztül kell venni, akkor talán tudok 2-3 millát is alkudni, akár.

Elmegyünk akkor személyesen is, köszönöm szépen a tippeket.

2014. jan. 8. 13:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!