Hogy tudok házat venni?
Figyelt kérdés
A szüleim után nem tudom jó ötlet lenne e a hitel.. de gondolom sehogy máshogy nem lehet .. ha megtakarítom a pénzt amit megkerestem( mondjuk egy hónapban 600.000) abból pár év alatt összegyűlhet egy házra való ? 17/L2013. nov. 30. 17:27
21/29 anonim 

válasza:

Igen oda fogsz jelentkezni dolgozni, és ha még jönnek is emberek a 3.500 Ft órabér a munkaadód zsebében fog landolni, te meg még a fix fizetésedért is kezet csókolhatsz.
22/29 anonim 

válasza:

Mondtam én, hogy rózsaszín hagymázas álom lesz. Azt még áruld el, hogy a fizetésed felét kitevő adókat és járulékokat ki fogja befizetni helyetted? Mert az általad felvázolt, amúgy teljesen valószerűtlen helyzetben a nettó béred 393.000 forint lenne. És a lovakra még nem is költöttél, azt ki fogja fizetni?
23/29 anonim 

válasza:

A reális elképzelés az lenne, hogy kb. mondjuk ha szüleiddel maradsz, havi 100ezret félre tudnál tenni. Így 5 év alatt lesz 6 milliód. Felveszel hozzá még 3 milliót és két gyerekre szocpolt (lehet, hogy ha férjhez mész még kamatmentes hitelt is kaphatsz az önkormányzattól) és abból is tudsz már venni egy átlagos valamilyen lakást.
24/29 anonim 

válasza:

Öcsém, ma még egy ilyen ba.romságot olvasok, akkor kettéhasad a fejem a röhögéstől :D
25/29 anonim 

válasza:

Már többször írtam az ilyen kérdéseknél :Lipótmezőt újra kellene nyitni.
26/29 gomzoli 

válasza:

A lovardában oktatandó "lovaskultúra"-órák jövedelmezőségéről kapásból ideillő szavak jutnak az eszembe:
lósz@rt, lófäszt fogsz ott keresni, nem 600 ezret...
Szomorú, hogy szegény családból érkezve csak az álmodozás marad, ilyen képtelen és reménytelen ötletekkel.
27/29 walk w1th mee válasza:
lovaskúltúra..most egy dolog hogy 10en járnak egy nap. k
de honnantudod hogy pontott pontakkoris fognak amikor te ott dolgozol majd?
28/29 anonim 

válasza:

te kis naiv, oktatóként 600k, persze, majd rájössz
29/29 anonim válasza:
Az a lényeg hogy nem hülyeségre költené a pénzét de a kérdező azt gondolja hogy olyan könnyen jön a pénz holott igen-igen meg kell küzdeni érte .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!