Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Hogy tudok házat venni?

Hogy tudok házat venni?

Figyelt kérdés
A szüleim után nem tudom jó ötlet lenne e a hitel.. de gondolom sehogy máshogy nem lehet .. ha megtakarítom a pénzt amit megkerestem( mondjuk egy hónapban 600.000) abból pár év alatt összegyűlhet egy házra való ? 17/L
2013. nov. 30. 17:27
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
Igen oda fogsz jelentkezni dolgozni, és ha még jönnek is emberek a 3.500 Ft órabér a munkaadód zsebében fog landolni, te meg még a fix fizetésedért is kezet csókolhatsz.
2013. nov. 30. 18:21
 22/29 anonim ***** válasza:
100%
Mondtam én, hogy rózsaszín hagymázas álom lesz. Azt még áruld el, hogy a fizetésed felét kitevő adókat és járulékokat ki fogja befizetni helyetted? Mert az általad felvázolt, amúgy teljesen valószerűtlen helyzetben a nettó béred 393.000 forint lenne. És a lovakra még nem is költöttél, azt ki fogja fizetni?
2013. nov. 30. 18:25
 23/29 anonim ***** válasza:
100%
A reális elképzelés az lenne, hogy kb. mondjuk ha szüleiddel maradsz, havi 100ezret félre tudnál tenni. Így 5 év alatt lesz 6 milliód. Felveszel hozzá még 3 milliót és két gyerekre szocpolt (lehet, hogy ha férjhez mész még kamatmentes hitelt is kaphatsz az önkormányzattól) és abból is tudsz már venni egy átlagos valamilyen lakást.
2013. nov. 30. 18:27
 24/29 anonim ***** válasza:
100%
Öcsém, ma még egy ilyen ba.romságot olvasok, akkor kettéhasad a fejem a röhögéstől :D
2013. nov. 30. 19:15
 25/29 anonim ***** válasza:
100%
Már többször írtam az ilyen kérdéseknél :Lipótmezőt újra kellene nyitni.
2013. dec. 1. 09:47
 26/29 gomzoli ***** válasza:

A lovardában oktatandó "lovaskultúra"-órák jövedelmezőségéről kapásból ideillő szavak jutnak az eszembe:

lósz@rt, lófäszt fogsz ott keresni, nem 600 ezret...

Szomorú, hogy szegény családból érkezve csak az álmodozás marad, ilyen képtelen és reménytelen ötletekkel.

2013. dec. 1. 23:36
 27/29 walk w1th mee válasza:

lovaskúltúra..most egy dolog hogy 10en járnak egy nap. k

de honnantudod hogy pontott pontakkoris fognak amikor te ott dolgozol majd?

2013. dec. 4. 16:40
 28/29 anonim ***** válasza:
te kis naiv, oktatóként 600k, persze, majd rájössz
2013. dec. 23. 11:51
 29/29 anonim válasza:
Az a lényeg hogy nem hülyeségre költené a pénzét de a kérdező azt gondolja hogy olyan könnyen jön a pénz holott igen-igen meg kell küzdeni érte .
2015. okt. 28. 20:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!