Hogyan tudnám GYORSAN eladni a lakásomat?
Nagyon igaza van az utolsónak! Innen a Kálvária tér 2 perc. Mindenki tudja kikkel van tele a környék. A Kálváriától meg 2 perc a Dankó utcai hajléktalanszálló. A kilátás szörnyű, iszonyat forgalom, a sok felső vezeték ijesztő. Ez a lakás tényleg csak irodának alkalmas, ahova nappal dolgozni jársz.
Az amúgy is túlárazott új lakások, most pláne nem érik az eredeti árukat, még 12M is necces. Próbálkozni lehet, de így tényleg csak szerencsével tudod eladni és ahogy az előző írta, csak olyannak aki vagy nem ismeri a környéket, vagy aki imádja a 8. kerületet. Mert ismerek olyat is, akit nem zavarnak a c-ok, és szereti a kerületet, meg a környéket. Kitartás vagy árcsökkentés. Hidd el, majdnem mindenki ezzel kell szembesüljön, hogy milliókat kénytelen bukni a lakása árából, a hitelválság miatt. Na de pont neked mondom aki hitellel foglalkozik :)
Visszanyalt a fagyi.
Oké, láttam, hogy szüleid foglalkoznak hitellel, de egybe vettelek velük. Nem ez a lényeg.
Az a baj, hogy te érzelmi alapon próbálsz megközelíteni egy racionális dolgot, a lakáseladást. Értjük mi, hogy 15 millióért vetted a lakást és szeretnéd ha most itt mindenki ajnározná a lakást és azt mondaná, hogy 20 milliót is simán megér, de az igazság ettől távol áll.
Hidd el senki nem rontja a "bizniszed" itt, csak leírtuk a véleményünket. Teljesen feleslegesen sértődsz meg, semmi szükség erre. Jogászként lehetnél kicsit józanabb, főként érzelmileg.
Ez - kettőnk meglátása szerint - xar környék, gyenge kilátással, konkrétan ocsmány a kilátás a felsővezetékekre, amivel semmi baj nincs ha az ember aludni és enni, fürdeni jár haza vagy amire használták a szüleid, irodának tökéletes. Nem mondom, hogy eladhatatlan, de a VIII. kerület kipucolása gyakorlatilag majdnem lehetetlen. Nem laktam ott, de sokszor voltam arra és láttam ott olyan arcokat, akik nem a sarki edzőteremben, hanem a sitten edződtek és erősen kerülném még a tekintetét is.
Hiába van bekamerázva a VIII. kerület, hiába cirkálnak a rendőrök időt nem kímélve, ha leszúrnak a kamera szeme láttára. Én sokat nem érek azzal, ha vissza tudják nézni, hogy támadott meg egy kisebbségi vagy egy drogos.
Sajnos ez az igazság, lehet szépíteni, hogy portaszolgálat, meg riasztórendszer, de ettől még a Baross utca vége egy borzalom.
Nem tudom miért ott vettél lakást, az is lehet igazad volt, lehet sokan szeretnek is ott lakni, de most pont belefutottál két olyan emberbe, akiknek eltér a tiedtől a véleménye.
Nem ócsárolni akarom a lakásod, csak leírtam a véleményem, szerintem miért nem történik hónapok óta semmi.
(Gondolom te sem véletlenül akarsz onnan eljönni.)
U.i. Az is hozzátartozik, hogy minden lakást el lehet adni előbb-utóbb, tapasztalatom szerint max. 2 éven belül.
Elnézést ha megsértettelek , nem volt szándékomban ( én írtam a prostis kommentet ).
Nem igazán értem , hogy egy jogászként dolgozó diplomás ember miért nem tudja reálisan felmérni a környéket , ahol lakása van.
Én csak 1 hónapot töltöttem Budapesten , többször átutaztam az említett területen , egyszer várakoztam buszra éjszaka a Kálvária téren , azóta kerülöm a környéket , főleg sötétedés után.
Sétálj el este 11 után az Orczy térről a Kálvária térig vagy a Mátyás térig , esetleg nézd meg a Diószeghy utca környékét , biztos vagyok benne , hogy érdekes tapasztalatokkal fogsz gazdagodni.
Ha továbbra is ilyen lendülettel tudod bizonygatni , hogy ez egy jó környék , akkor előbb-utóbb biztosan meg fogsz győzni valakit , hogy ez valóban így is van....
A kommentelőknek -sajnos-igaza van.
Az ingatlanpiac rettenetesen áll.
Amennyiben a GYORSAN-on van a hangsúly,akkor meghirdetni is
10m alatt kell,eladni pedig 99%. Én közvetítőkkel nem foglalkoznék,gyakran hátrány mint előny.
",áron alul hírdetik az ingatlanosok..."
Én 4 évig intaglanoztam, ami áron alul volt azt SEMEDDIG nem hirdettük, mert azonnal megvettem én... A te lakásod TÚLárazott, azért nem kell senkinek. Ha végre áron alul lesz azt onnan fogod tudni, hogy megveszik 1 héten belül!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!