Hogyan tudnám GYORSAN eladni a lakásomat?
Miért nem linkeled be? hol van? mekkora? mennyi?
hirdesd facebookon, google adwordsel, van 15 ezer forintos kupon amit adnak, stb.stb.
tedd fel mindenhova, van vagy 6-7 vezető ingyenes ingatlan portál.
Ha tényleg áron alul hirdetik , akkor kellene , hogy legyen érdeklődő.
Nem lehet , hogy csak szerinted van áron alul ?
Nem valami olyan környéken van , ami valami miatt nagyon rossz hely ?
Tegyél ki eladó táblát , telefonszámmal ....
Sajnos az utóbbi időben nagyon leestek az ingatlanárak. Környezetemben egy 27M lakást 21M -ért lehetett eladni.
Nagyon nehéz az eladás, persze nem lehet tudni mikor esik be a vevő. Mindig váratlanul jön :)
Hány nm? linked van?
Azért ez a 12M körüli ár egy egy hálószoba + nappalis lakásért szerintem nem az az ár, amiért tolongani fognak. Az Orczy tér sem egy Rózsadomb környék szempontjából.
"...11,5 m-ért is hirdetem,pedig 15-ért vettem..."
Én meg 12 éve 7 millióért vettem a panelomat és most 5-ért nem tudom eladni. Pedig 12 év alatt volt egy kis infláció. Arról nem is beszélve, hogy ha bankba raktam volna azt a pénzt, mára nem 7 és pláne nem 5 milliót érne.
Ez van. Örülj neki, ha csak ennyit buksz rajta. Ha annyira sürgős, nem tehetsz mást, add 8-9 millióért! Akkor valószínű pár hét alatt el fog kelni.
Nem sikerült még sehogy, ahogyan neked se.
A környékről meg nem engem kell meggyőznöd. Az én lakásom Csepelen van. A Boráros tértől, négyeshatos villamostól 10 percnyire, 3 megállónyira. Mégis ha meghallják az érdeklődők ezt a szót, köszönés nélkül lecsapják a telefont. Olyan is volt, hogy valaki megkérdezte, hogy az Budapesten van-e.
Már megszoktam, hogy ilyenek az emberek...
Vidéki vagyok , de voltam az Orczy tér környékén , hát nem nagyon tetszett , sok a barna emberke.
Szerintem a környékkel lesz a baj ha pesti lennék , nem akarnám , hogy a gyerekeim itt nőjenek fel , jobbra egy prosti , balra egy zsebtolvaj...
És ezért fizessek 10 milliót , vagy többet ?
Ha elmondod az érdeklődőknek , hogy chipes beléptető,portaszolgálat meg járőrök ,meg Orczy tér , 10 emberből kilenc kapásból elmenekül....
Reklámozd úgy , hogy prosti non-stop elérhető a környéken , hátha megveszi egy aranyifjú ....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!