Használt lakás közül teljesen felújítandót megéri venni, vagy inkább olyat, ami azért lakható?
A félig lepukkant a legjobb.
Sosem vennék teljesen felújítottat (kivéve persze, ha százmilliók lennének a zsebemben) mert nem tudhatod, hogy milyen minőségben újították fel.
Hallottam ismerőstől, hogy lehullott a csempe stb...
Hasznosak voltatok :)
Igazából persze voltunk több lakásban, de volt ahol ocsmány volt a járólap, de nyilván benne lenne az árban, hiszen mégiscsak járólapos
Mi 8m-ert vettünk egy olyan panellakast, amit csak a sajat izlesunkre korrigaltunk.
Nem volt gond vele, de pl. a konyhát szetverettem azonnal. A két gy.szobat is attapetaztattam/festettem. A nagyszoba csak festve lett az ebédlővel együtt es a kozlekedovel. Tavasszal a furdot vefdtem szet, teljes átalakítás lesz es meg a gardrobon gondolkozom.
Ja es meg padlolapot rakattunk le a golyosota, konyhára. Parkettásak a szobak ebedlok.
Egyebkent nincs gond vele. Néztünk Ugyanebben a házban masik lamast, na ott dőlt ki a falból a cigifust. Szo szerint kormos volt a fal. A wc-t leginkabb egy tanyasi olhoz tudnam viszonyítani.
Az ablakok a gyarik, 5 centis résekkel, néhol hiányoztak a kilincsrk, stb.
Meg mindig árulják (azota 3 eve) es 9,4m-ert!
Esetleg 4-5m-ert menne el, mert a maradékból felkene full ujjitani, de az sem biztos, hogy,pl a cigiszag egy életre eltűnne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!