Ti laknátok 4. -en, lift nélkül?
Ha nem, miért? Ha igen, miért?
Amúgy a nagy szempont, hogy baromi olcsó, és nem nagyon akarják megvenni, mert régóta hirdetik, szóval még alkudni is lehet gondolom.
Én laktam.
Miért:
- olcsóbb volt, mint a többi
- fiatal vagyok, nincs baj a lábammal
- a párommal együtt nem volt akkora gond a cipekedés sem, ez egyedül egy nagybevásárlás után már kényes téma lett volna (több kiló krumplival vagy épp mosószerrel, macskaalommal)
- marha jó volt a kilátás, mert az utolsó sor ház volt és az erkélyről csak egy mező és egy erdő látszott:)
- tartozott hozzá padlásrész és pincerész + biciklitároló is, magyarán a feles dolgainknak vagy épp nem mindennaposan használtaknak rengeteg hely volt - sokan egyébként a padlásrészen teregettek pl.
Miért nem laknék megint:
- mára már családi házban lakom, a fene akar megint a 4.-re felmászni nap mint nap :)
Télen a fűtés kicsit több, nyáron meg jobban kell a klíma.
Viszont, ahogy előttem is említették, nem mászkálnak fölötted és nem áztatnak le.
Ha beázol, akkor a házzal kell pereskedni, nem egy csóró, biztosítás nélküli szomszéddal. Az egyszerűbb lesz.
Viszont fel kell mászni minden nap. Betegen is. Fáradtan is. Ha erre érzel erőt, akkor ne habozz.
A költözködéssel ne foglalkozz, az elméletben ritka, akkor is a költöztetők baja a sok emelet. :)
Mosógépet sem minden nap veszel, 2-3 ezresért hidd el, szívesen felviszik majd a szállítók :)
Én azért figyelembe venném a családot is, hogy annak minden tagja is el, jelen esetben fel tudjon jönni hozzám. Nem tudom hány éves vagy,de szüleid minden bizonnyal vannak, és meg akarnának látogatni időnként, téged, és a párodat is, ha van. Márpedig gondolom nekik azért már kényesebb téma a negyedik emelet. Persze ha rosszban vagy anyóssal, akkor kifejezetten jól jöhet egy negyedik emeleti lakás lift nélkül:)
Mondjuk nekem nem lenne kedvem szinte nap mint nap felcipelni a bevásárlószatyrot, nyári közel 40fokban négy emeletet felmászni...
Azt hiszem maximum a második emeletre költöznék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!