Érdemes úgy házat venni, hogy nem marad pénz a felújításra?
Figyelt kérdés
Megvétel után kb. 2 Milliót kéne még rákölteni, de mivel a felújításra félretett pénzt is a házba fektettem így nem marad megcsináltatni szerintetek meg vegyem így?2013. szept. 2. 20:25
1/3 anonim válasza:
Ha biztos fizetésed van, amiből tudsz egy házra költeni, akkor igen. Szép lassan felújítgatod. Egyébként próbálj alkudni akár 200-300 ezret.
2/3 anonim válasza:
Én is próbálnék alkudni, de ha nagyon nem marad pénz felújításra, inkább várj vele. Sajnos soha nem lehet tudni mikor jön elő egy olyan probléma amit muszáj megoldani és nem várhat.
3/3 anonim válasza:
Semmiképpen. És a megvétel után még bőven derülhetnek ki dolgok, és kiderülhet, hogy nem 2 milliót, hanem többet kell költeni rá.
Én is vettem egy szép házat. A régi tulajnak erdői voltak, nem volt gond a fűtés. Tudtam, hogy hőszigeteltetni kell, de arra nem gondoltam, hogy a tetőtérben nincs párazáró fólia, csak le van terítve az üveggyapot a lambériára. Egy vagyon volt fújt habbal lezárni a tetőteret, hogy ne fújja át a szél...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!