Kíváncsi lennék mennyit kérnétek a helyemben érte?
Felújítottunk egy 37 nm-es kis alagsori lakást ,a IX kerületben , a Merényi Gusztáv kórház mellett. Sztem tök jó környék, a 3-as metró 5 percre. A felújítás a világon mindenre vonatkozik. Értsd, új ablakok, ajtó, újra lett vezetékezve az áram, újra lett vezetve a víz. Új fürdő, kialakítottunk egy kis hálófülkét. A falak nem penészesek, nem vizesek, de visszakapartuk teljesen a régi festéket, telibe lett glettelve, díszburkolat van a falakon, vettünk bele szép konyhabútort, hidromasszázs zuhanykabint. Aztalossal csináltatunk külön fürdőszoba szekrényt stb... tehát sztem szép lett. A közös költség 7250.- Az összes mérő cserélve lett (víz , villany, gáz) A fűtése nobu elektromos fűtés. Ez az első lakás eladásom, és se alá,se nagyon fölé nem akarom lőni az árat. Felettünk lakók vették 2 éve szintén felújítva majdnem 12 Milláért igaz az 13 nm-el nagyobb. Aki járt a lakásban mindenki azt mondta szép. Belinkelek róla pár fotót, Írjatok árat, és ha kérhetek indoklást is.
Ő, ne haragudj, de 10 millióért újszerű lakást lehet venni a belvárosban ekkorát, nemhogy alaksorit kijjebb. Úgyhogy szerintem alacsonyabb árakban gondolkodj.
Egyébként a maga lakás gyönyörű és a kialakítása is jó, egyedül a csíkos fal és a konyhabútor ronda. Az elektromos fűtést előnyként vagy hátrányként értetted? Mert szerintem inkább hátrány, mivel drága.
Első vagyok: félreértés ne essék, nem rosszindulatból írom, hanem én így látom a dolgokat. kb. 40 m2-es lakásban laktam a belvárosban, 5 éve volt újonnan épített, 10 milláért kelt el. Kijjebb pedig (Lehel tér környéke pl.) a rokonaim hasonló áron már 2.5 szobás, igaz felújításra szoruló ingatlanhoz jutottak.
Ezek fényében nem értem, hogy miért venne valaki ilyen áron egy igaz gyönyörűen felújított, de alagsori, hátrányos hűtésrendszerű, nem túl központi lakást.
Eleve kevesen vesznek garzonlakást, mert hosszútávon nem jó semmire.
Én a helyedben inkább bérbe adnám, arra viszont 50.000-et is el lehetne kérni, mert annak nagyon jó, és szerintem sok egyetemista vagy fiatal pár keres hasonló lakhatást.
Mindezek ellenére sok sikert kívánok az eladásához, remélem nem túl bántóak az észrevételeim.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!