Mi a teendő ha nem tudom elérni a másik felet?
ha nem mersz odamenni,nem mersz. nekem mindegy.
nem én akarom sürgősen eladni a telkem. :) de egye fene, elmagyarázom, bár ha gondolkoznál, rájönnél, hogy ha a telefont sem veszi fel,le fogja tojni az ügyvéd levelét is ( ..."senkinek sem veszi fel a telefont és semmilyen üzenetre sem válaszol"),amit amúgy is:
1. jövő héten szerdán kap meg
2. ki kell fizetned (gy.k. munkadíját)
3. postaköltséggel együtt.
megírja egy tízesért. ehhez hozzáraksz max. még egyet és ott vagy bárhol az országban, lobogtatva az adásvételit (ittírdalájóskaittsevagyunk).
tálcán kínáltam a megoldást, erre fogjam be a pofámat. :)
kellett volna tudnom a problémáidról...?
a kocsmában szoktad osztani az észt egy feles meg egy sör mellett, hogy mindenki jól hallja,mennyi eszed van,mi...? de leginkább a csöcsös pultoslánynak akarsz imponálni, hátha...:)
nem bánom,ha elmentetek végre a palihoz, nem kell elmondani neki, hogy itt olvastad a megoldást, dicsekedhetsz, hogy milyen okos vagy,mekkora macsó és milyen bátor. majd bámul rád kerek szemekkel. vagy legalább az asszony,egyszer az életben. :)
ne itt próbálj meg férfinak látszani, hanem ott és ahol tenni kellene valamit,ráadásul a saját érdekedben. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!