Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » A Dunántúlon tényleg kevesebb...

A Dunántúlon tényleg kevesebb a cigány?

Figyelt kérdés

Elnézést kérek, de én egy olyan környéken élek ahol sokan vannak, s egy gettó az egész stb. stb.

xy barátom mondta hogy a Dunántúlon nincs annyi, sőt ég és föld a keleti s a nyugati régió....

Igaz ez? Tényleg alig vannak a Dunántúlon, az ország nyugati részén?

Előre is köszönöm a normális informatív válaszokat!

2013. júl. 12. 16:36
1 2
 11/12 anonim válasza:
100%
Mondjuk még annyit észrevettem, hogy a Zalaegerszegen és környékén többen dolgoztak közülük,(és nem büdösek sokan, mint nálunk),mondjuk itt alapból sok a munkanélküli. Pesten a 9.kerületben voltam, az igazi gettó, de ott a helybeli magyar fiatalok közül is sajnos sokan asszimilálódtak a cigányokhoz, ott nagy a keveredés. Mondjuk már nálunk si egyre gyakoribb. Dunántúlon viszont nem láttam "vegyes" párt...
2013. júl. 13. 19:09
 12/12 anonim válasza:
Én is Komárom-Esztergom megyében lakom, de itt alig vannak. Nem is nagyon látni errefelé. A nagyobb városokban terjedtek el (Esztergom, Tatabánya esetleg Tata, illetve Dorog, de bandákról nem lehet beszélni). Majd tíz év múlva XD.
2015. jún. 1. 23:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!