Mindenhol vannak, de Kaposváron és Pápán nagyon sok van, nem ajánlom. Pápán még cigány fesztivál is szokott lenni, egyik ismerősöm mesélte.
2013. júl. 12. 16:48
2/12 anonim válasza:
Hát fene tudja. Én Komárom Esztergom megyében élek és azért vannak itt is bőven.
Jártam már Kelet MO-n is ott tényleg tööbben vannak valamivel mert sok olyan falu van ami szinte csak velük van tele. De itt is van egy falu ahol szinte csak ők vannak, de egy nagyobb településen ott azért kevesebben vannak nyilván de ott is vannak gettók.
Persze itt azért valamivel normálisabbak. Nem azt mondom hogy teljesen mert itt is van gond velük sajnos de ahogy hallottam emberektől nem annyi mint felétek.
Én igazából Déli részen látok keveset belőlük ott nincsenek olyan sokan szerencsére. De mindenhol kell velük számolni sajnos. Persze vannak olyan helyek ahol normális körülmények közt élnek és valóban úgy élnek mint a magyarok, igyekeznek beilleszkedni, rendes munkájuk van, normális házuk, lakásuk, de ez azért ritka.
2013. júl. 12. 17:01
3/12 anonim válasza:
Zalában élek, itt is vannak tiszta cigány városrészek meg falvak.
2013. júl. 12. 17:10
4/12 anonim válasza:
nekem a rendőrök létszáma tűnik soknak
2013. júl. 12. 17:13
5/12 anonim válasza:
Én Pest megyében élek és a mi településünkön vannak rendesen.. és sajnos pont azon a környéken lakom, ahol a mocskosabb fajta a jellemző. A szomszéd településünkön még több van és a közelben is nagyon jellemző. Fejér megyében is sok van, nem ajánlom, hogy este 9 után központi helyen mászáljatok Fejér megyében pl. Velencén és a közelében lévő helyeken, mert sok van, mégpedig a kötekedős fajtából.. a múltkor arra jártunk este és belénk kötött 3 hatalmas példány, úgy, hogy mi egy szót nem szóltunk hozzájuk.. még jó, hogy nem vertek, vagy késeltek meg minket.. valószínű, ha akkor visszaszólunk valamit, ez lett volna a vége. Tehát itt sem olyan fényes a helyzet.
2013. júl. 12. 17:14
6/12 anonim válasza:
Az ország nyugati , északnyugati részén kevesebben vannak , mint Bp. - en és az ország keleti részén.
Ezen kívül jobban beilleszkedtek , többen dolgoznak ,így nincs idejük csoportosulni és az utcán állva/ülve ténferegni , úgyhogy annyira nem tűnnek fel.
2013. júl. 12. 18:31
7/12 anonim válasza:
Igen kevesen vannak. Mert lusták elmenni a hídig, hanem át úsznák a Dunát de bele döglenek.
2013. júl. 13. 08:34
8/12 Froncsi válasza:
A Dunántúlon is vannak bőven. 19 megyénk közül Fejérmegyében a legmagasabb a bűncselekmények száma, és ebből több, mint 80% magántulajdon elleni (Meg tudod mondani mennyi az idő?)Persze nem csak cigányok követik el, de szerintem nincsen olyan ember itt, akinek ne lett volna valami összetűzése velük.
Székesfehérváron a buszpályaudvaron és környékén rengeteg van. Már a 10-15 éves kreol gyerekek bandáznak, persze megütni nem lehet, mert a plázából azonnal jön egy tucat felnőtt "megvédeni" a kölköt, vagy leszúrni téged. Szóval lehet, hogy kevesebben vannak, de itt is vannak bőven.
2013. júl. 13. 09:59
9/12 Gabeszkocka99 válasza:
Győr-Moson-Sopron megyében lakom. Alig vannak.
2013. júl. 13. 18:20
10/12 anonim válasza:
Borsod megyében élek, a megyén kívül Pesten és Zalaegerszegen éltem kis ideig. Én is azt hittem, hú de kevés lesz ott, de tévedtem. Vannak bőven, sőt a két említett helyen több beszólást kaptam (Pest viszi a prímet, de Zalaegerszegen is volt egy) , mint Borsodban. Ami különbség: úgy vettem észre , Borsodban inkább ezekből a nagyon fekete bőrűekből van sok, nyugatabbra világosabb bőrűek, de egyértelműen látszik így is rajtuk a származás. Meg Borsodban azért tényleg feltűnően rengetegen vannak, de szerintem már a két másik helyen sem voltak éppen észrevehetetlen kisebbségben. Szerintem már egy régió sem ússza meg őket.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!