Ti vennétek saját lakást a mi helyzetünkben?
Ilyen előzmények után én azt hiszem inkább kölcsönt vennék fel-nem tudnám megbántani az édesanyám, ha már ennyit segített.De neked kell tudnod, hogy mi a helyes döntés.
(Ha Ő már nem lesz akkor lehet hogy megbánod a döntést, hogy elvetted tőle azt, amit szeretett.)
Én is nehéz szívvel lépem meg ezt a lépést, de a kert az én örökségem. Hitelt felvenni a mi anyagi helyzetünkben botorság lenne, lehet nem is adnának és ahhoz is önerő kell. Ha hitelt vennénk fel akkor hiába lenne lakásunk, a törlesztőrészletek mellett nem tudnánk fenntartani a lakást. Nem bírnánk anyagilag.
Egyébként 38 éves koromig a szüleim még egy saját szobát sem biztosítottak nekem, anyával laktam egy szobában, hisz a szüleim elváltak. Eleget alkalmazkodtam már másokhoz egész életemben, most már szeretnék egy saját otthont, ahol a párommal boldogan élhetnénk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!