Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Miért nincs ingatlankínálat?

Miért nincs ingatlankínálat?

Figyelt kérdés

Azt hittem az áremelést várják...

De megemelt mindenki, mégis alig van új.

Mire vár mindenki?

tegnap 10:30
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

"Mert az ingatlan.com tele van eladó ingatlanokkal."

Én ha a konkrét lakóhelyemre szűkítem, akkor pár évvel ezelőtt 4-5 oldalnyi hirdetés volt, most meg 4-5 hirdetésből 3 ugyanaz a lakás.

tegnap 18:41
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Azért nincs eladó lakás, mert a pénz amit kapsz érte értéktelen.

"Csak úgy" senki nem ad el lakást. Úgy éri meg eladni, ha a kapott összeget jobb helyre tudod befektetni. Vagy akkor éri meg eladni, ha nagyobb lakást tudsz venni.

Hiába adom el a panelom 45-50 millióért, ha azért nem kapok mást, csak ugyanolyan panelt.

tegnap 18:49
 13/16 A kérdező kommentje:

Csúcsot várod? Van olyan? Mindig no az áruk...

Szerintem ördögi kör. Nem meri eladni, fél h mire talál, felmennek az árak, így először találni akar. De nincs mit.

Pecsi vagyok nem csak Pest letezik. Sokkal kisebb a kínálat mint tavaly ilyenkor.

tegnap 19:41
 14/16 anonim ***** válasza:
76%
Abszolút csúcs nincs természetesen, évek távlatában mindig emelkedett az ingatlan ára. Viszont szokott lenni piac lassulás, néha leállás is. Eladni a csúcson kell, venni amikor áll vagy lassú a piac. Kényelmesebb válogatni úgy hogy nem fordulhat elő (legalábbis nagyon kicsi az esélye) az hogy két hét alatt x millával többe kerül ugyanaz.
tegnap 20:34
 15/16 A kérdező kommentje:
S ez mikorra várható?
tegnap 20:43
 16/16 anonim ***** válasza:
Őszre biztosan eljön, nem lehet egész évben lendületben a piac, legalábbis eddig sosem tartott pár hónapnál tovább az ilyen nagy keresleti hullám.
tegnap 21:47
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!