Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Lágymányosi lakótelepen...

Lágymányosi lakótelepen vannak 30 nm alatti kislakások vagy ott ekkorák nem épültek?

Figyelt kérdés
Most akartam venni de nincs. Nem tudom hogy alapból nincs vagy csak most nincs eladó Budapesten ezen a lakótelepen..
febr. 19. 19:20
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Egyet-egyet elvétve láttam de nagyon ritka és esélyes, hogy nagyobb lakás felosztásából lett.

Inkább 32-35 nm kategóriában keresgélj.

Újépítésűek között szokott lenni 30as de azokra 2-3 milliós négyzetméterárat számolnak, nem tudom kinek van rá pénze.

tegnapelőtt 11:46
 12/16 anonim ***** válasza:
Utolsó van olcsóbb is.
tegnapelőtt 14:00
 13/16 anonim ***** válasza:

Egész Lágymányost megnézném a helyedben, meg is néztem.:)

2-4 olyasmi ingatlan akadt, amit keresel.

Én túlárazottnak tartom őket, a helyedben egyszerűen csak tennék ajánlatot, bármennyi is az. Hiszen egy komoly vevő vagy! Ő meg egy komoly eladó!

Ha nem találkozik a kínált ár az elvárttal, azzal szembesülnie kell!

Nincs más megoldás nektek.

Kössetek üzletet! Ennyi.:)

(Mondom ezt úgy, hogy Pesten árulok én is garzont, drágábban, mint keresel, merthogy nagyobbat. És így a nm-ár kisebb is, mint Lágymányoson a kínálati oldalon, holott jobb állapotú a lakás és a környezet is jobb. Merthogy eladni szeretném.)

tegnap 07:04
 14/16 anonim ***** válasza:
Amúgy tudnál lízingelni is. Kérni kell banktól egy lízingkonstrukciót lakásra.
tegnap 07:05
 15/16 A kérdező kommentje:

Tudnál küldeni linket?

Én egyik hirdető portálon sem találtam Lágymányoson kislakást..

Vagy bárki küldhet.:D

Köszönöm!

A válaszokat is.:)

tegnap 20:05
 16/16 anonim ***** válasza:
Akkor küldöm privátban, amiket találok.
tegnap 20:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!