Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » 5-6éve áll tettő nelkűl egy...

5-6éve áll tettő nelkűl egy lakás B30 tégla kosszorù van rajta szerintetek érdemes meg venni jó àrban? Egyéként a falakat jónak láttom pár db tégla cserés lesz.

Figyelt kérdés
tegnap 12:48
 1/7 anonim ***** válasza:
91%

Én tuti nem venném meg. A kerámia tégla jól megszívja magát vízzel. Télen pedig ha nem száradt ki, akkor szétfagy.

Sok esetben amikor repednek a falak a házon, akkor a legelső mindig a vízelvezetés kérdése. Itt 5-6 éve folyik a víz az alap alá, semmi elvezetés nincs nyilván. Lehet ha majd ráterhelik rendesen a födémeg meg a tetőt, akkor szépen megint valamerre.

Én nem erőltetném ez ilyen félkész házakat.

tegnap 13:02
 2/7 onkelkarl válasza:
82%

Nem tudom mennyire lehetnek így egészségesek a falak, azért ennyi év alatt tető nélkül egy kis fagyást biztos kaptak a téglák.

Pár tégla cserés ez mit jelent?

Egyébként én ennél óvatosabb vagyok személy szerint és biztos nem bíznék ilyenben, ettől függetlenül még lehet hogy jó.

tegnap 13:03
 3/7 anonim ***** válasza:
79%
Igen, aztán lebontani és új falat építtetni a helyére.
tegnap 13:13
 4/7 anonim ***** válasza:
51%

Kérdező, én biztos hívnék oda egy szakembert (ez építészmérnöktől a kőművesig sokféle lehet) és az ő véleményét kérdezném.

Itt most azt se tudod, melyik válaszoló ért hozzá valóban, de még nagyobb baj, hogy egyikünk se látta azokat a falakat.

tegnap 15:35
 5/7 mindentudó99 ***** válasza:
57%
A kibicnek semmi se drága hozzászólásokat halhattuk. Dúrd el építs újat. Gyanítom a kérdező nem ilyen válaszokat vár. Meg kell nézetni egy kőművessel. Nem statikussal az úgy is azt mondja bontsd el. Abban nincs kockázat a pénzét úgy is megkapja. Szomszédomban 40 éve ázik egy beton szuterén . Megvették statikust hívtak. Mit mondott? Véssék le a tetejét betonozzák újra. Ipari gépekkel napokig dolgoztak alig jutottak valamire. Feladták. Szétbarmolták a jó alapot. Most újra kell zsaluzni beönteni betonnal bevasalni aztán úgy nem köt össze a régivel ahogy eredetileg volt. Aki járt Horvátországba láthatja évtizedek óta vakolatlanuln állnak házak
tegnap 17:56
 6/7 A kérdező kommentje:
Igy van mindentudó99 egy èrtelmes vàlasz!
tegnap 20:06
 7/7 anonim ***** válasza:
56%
A koszorú vasalt betonból van. A fagyot bírni kell neki,továbbá védi a téglafal tetejét hogy a belsejébe ne essen be az eső. Amit oldalról kap az meg majd kipárolog. Innentől nincs miről beszélni.
tegnap 21:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!