Megéri szerintetek egy ilyen sorház ezért a pénzért?

"Egyébként én sorházba, ikerházba soha nem költöznék."
Meg tarsashazi lakasba sem. Koszonjuk, nagyon ertelmes voltal. 😀

Nekem mindig az volt a bajom a 80-as évek házaival, hogy kifejezett szar az elrendezésük, bizonyos helyiségek feleslegesen nagyok, valami meg nincs és kéne.
Szóval gondolkozz el azon lehet 159 m2, de nem biztos többet ad, mint egy 2010 után épült 100 m2-es.
Ezen kívűl, ha nem emelték ki a vízvezeték cseréjét akkor az 40+ éves, tehát bármikor lehet egy csőtörés, vagy már van is csak még nem tudod/tudják ők sem. Így lenne a komplett vízvezeték csere, ez magával hozza a vizes blokkok teljes felújítását.
Nyílászárókat cserélték, de van a keretekbe xps? van a tokokon toktoldó? ha nincs és leszigeteled a házat penész lesz mindenhol a hőhidak miatt. Tehát ez esetben ki kell szedni a nyílászárókat és vissza tenni normálisan. Itt jön képpe, most a falat vésed, újra áthidalózod a toktoldók és szigetelés miatt, vagy veszel új nyílászárókat.
Az elektromos hálózatod az alu vezetékek keresztmetszetei miatt, nem biztos, hogy alakalmasak a mai kor gépészetére. Szóval hiába van 3 fázis, ha nem tudsz rákötni egy indukciós főzőlapot a konyhába, mert óráig visszaég a vezeték.
Fűtés rendszer, a kondenzációs kazán ok, de a régi radiátorok neccesek, ezeket is pár év múlva csövestől kell majd cserélni. Ez a rendszer is lehet 30-40 éves már.
Simán rá fogsz kolteni 15-25 milliót erre a házra a következő években. Nem csak felújítás, hanem a szigetelés miatt is.
Én elgondolkodnék a helyedben, hogy 80 ért milyen újépítésű vagy néhány éves házak vannak a környéken. Persze, ha belefér a költségvetésbe.

"Közép-Dunántúl, megye 2. legnagyobb települése."
Lakosság alapján ezek jöhetnek szóba:
Pápa, Veszprém megye
Dunaújváros, Fejér megye
Esztergom, Komárom megye

Azért érdekes a település, mert az elérhető munkahely, a lakosság összetétele és más szempontok is súlyozzák egy otthon értékét!
A Húsgyár sokszor volt gondban az utóbbi 30 évben. Nem is fizet valami fényesen. Adjon magasabb bért, és a dolgozó megveszi reggelire a kolbászát. Ne arra hivatkozzanak hogy annyit esznek, amennyit akarnak az üzemben. Gondolom ez még mindig így van...
Vagy a Yanfeng is nézegetheti a 6. csarnokot. Ha nincs megrendelése...
De említhetném a buszpályaudvart, mondhatta a Tamás hogy minden fasza. Azért alkonyatkor nem szívesen időznek az emberek a területen. Én sem...
Sok az etnikum, kéregetés, kötekedés...
Off. Már régen megszakadt a kötelékem a várossal. 1 hónapja jártam arra. Mert néhány unokatestvér, osztálytárs még ott él. Vagy épp meghalt - mint tavaly BUBÓ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!