Mikor és mennyiért vásároltad az ingatlant, amiben élsz?
Figyelt kérdés
ma 13:16
12/17 A kérdező kommentje:
11 én is azt néztem, mi ezen a lepontoznivaló. Csak valaki irigy gondolom...
ma 15:25
13/17 anonim válasza:
Falusi jó állapotú kádárkocka 1995-ben 2 millió Ft.
2019-ben újbuda központi helyen,jó állapotú 65 nm első emeleti panel 35 millió.
14/17 anonim válasza:
Sajnos úgy néz ki én örökre ki leszek árazódva az ingatlanpiacról. Hiába gyűjtöm q pénzt évek óta, már egy garázsra sem lenne elég. Örökségre se számíthatok.
16/17 anonim válasza:
#14 ma már ott tartunk, hogy nettó 1 milliós fizetésből sem tudsz már lassan még külvárosi panellakást sem venni. Családi házról nettó 2 millió alatt pedig ne is álmodjon senki :D
Én is jól keresek, de már letettem a lakásvásárlásról.
17/17 anonim válasza:
2005-ben újonnan vásároltam Bp-n 7,8 millióért 32 nm+4 nm terasz, kiadom. 2016. augusztus, 49 nm+1,5 nm erkély, 7.3 millió vidéki kisvárosban (de teljesen lepukkant állapotban, minden szó szerint minden cserélve lett benne) ebben lakom. 2019-ben 64 nm+ 5 nm terasz lakás Balatonon vízparti telken 33 millió.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!