Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Új lakóparkokban, ahol egymás...

Új lakóparkokban, ahol egymás szájába érnek a lakások, csak nekem furcsa érzés kimenni az erélyre?

Figyelt kérdés

Olyan szorosan vannak a tömbök, hogy kimegyek az erkélyre és több 10 ember lát a szemközti lépcsőházból azonnal. Szinte rossz érzés kint lenni.

Nem is nagyon szoktam kint látni senkit ilyen helyen.

[link]

tegnapelőtt 16:08
 1/4 anonim ***** válasza:
86%

Van aki teljesen megszokja, mást meg örökké zavarni fog. Én belvárosi, belső körfolyosós, gangos házban laktam régen, az is picit hasonló, csak még ráadásul zárt is. [link]

A szomszédok ott is egymás előtt élik az életük egy részét. Volt olyan, aki a mi lakásunkkal szemben lakott, nem is ismertük egymást, de egy idő után már intettünk, köszöntünk egymásnak, ha épp valamelyikőnk kiment "kertészkedni" vagy kiült olvasgatni vagy ilyesmi. Hozzá lehet szokni. Legalábbis engem nem zavart. Aki szereti meg megszokta a tágas, nagy tereket, a jó kilátást, annak nehézkesebb lehet.

tegnapelőtt 16:25
 2/4 anonim ***** válasza:
65%

Nekem is borzasztó látvány ez. Jobban tetszik a loggia,ott még mindig van intim szféra.

Bár nekem alapjáraton nem tetszenek ezek az újépítésű moderni dizájnos épületek. Belül jól néz ki,új,napfényes,de igen,pont az egymásba olvadó "erkélyek" miatt furcsa.

tegnapelőtt 18:26
 3/4 anonim ***** válasza:
66%
A Belvárosban és közelében nincs sok hely, ezért sűrűbben építik a házakat, ebben nincs semmi meglepő. Sok embert ez nem zavar, lesz*rja hogy meglátja-e valaki, ugyanúgy használják az erkélyt. Aki amúgy is ilyen helyen nőtt fel, fel sem tűnik neki. Engem kicsit zavar, de azért mégis ki szoktam menni napozni (mondjuk nem meztelenül :D)
tegnapelőtt 20:23
 4/4 anonim ***** válasza:
44%
Nem idealis, de ha fontos lenne a belvarosi lakas, bevallalnam. Inkabb ilyensmi, mint egy panel, vagy gangos haz. 😫 (De persze, van, aki inkabb azokat preferalna...)
tegnap 11:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!