Új lakóparkokban, ahol egymás szájába érnek a lakások, csak nekem furcsa érzés kimenni az erélyre?
Olyan szorosan vannak a tömbök, hogy kimegyek az erkélyre és több 10 ember lát a szemközti lépcsőházból azonnal. Szinte rossz érzés kint lenni.
Nem is nagyon szoktam kint látni senkit ilyen helyen.
Van aki teljesen megszokja, mást meg örökké zavarni fog. Én belvárosi, belső körfolyosós, gangos házban laktam régen, az is picit hasonló, csak még ráadásul zárt is. [link]
A szomszédok ott is egymás előtt élik az életük egy részét. Volt olyan, aki a mi lakásunkkal szemben lakott, nem is ismertük egymást, de egy idő után már intettünk, köszöntünk egymásnak, ha épp valamelyikőnk kiment "kertészkedni" vagy kiült olvasgatni vagy ilyesmi. Hozzá lehet szokni. Legalábbis engem nem zavart. Aki szereti meg megszokta a tágas, nagy tereket, a jó kilátást, annak nehézkesebb lehet.
Nekem is borzasztó látvány ez. Jobban tetszik a loggia,ott még mindig van intim szféra.
Bár nekem alapjáraton nem tetszenek ezek az újépítésű moderni dizájnos épületek. Belül jól néz ki,új,napfényes,de igen,pont az egymásba olvadó "erkélyek" miatt furcsa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!