Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Ezt a torokbalinti hazat ki...

Ezt a torokbalinti hazat ki fogja 400 millioert megvenni ? 😂

Figyelt kérdés

[link]

Ez 400 misi, emberek!!!!

Ennyiert kacsalabon forgo Francis kastelyt lehet venni, vagy Spanyol villat, sajat golfos kerttel....

Mik ezek az arak atyaisten......

Egy olyan orszagban ahol 300 netto az atlagkereset 🤣

jan. 20. 20:56
1 2 3 4
 31/38 anonim válasza:
62%
Falucska? Viccelsz? Törökbálint az egyik legmenőbb agglomerációs város. A gazdag részen, Tükörhegyen meg számos celeb és felsővezető lakik. Ne keverd az Óvárossal luxus részét, csúnya tévedés.
jan. 22. 18:43
 32/38 anonim ***** válasza:
75%

30# De jártam. Sőt az Országházban is jártam, de azt sem akartam megvenni.

29-es voltam

jan. 22. 18:48
 33/38 A kérdező kommentje:

Torokbalint 1 putris hely, kivetel a hegy resze....

Mirol beszeltek itt Jezusom 🤣🤣🤣

jan. 22. 19:02
 34/38 anonim ***** válasza:
82%
Te miről beszélsz? Fi.gani nem tudsz a szegénységtől, de a fellegekben jársz, és lekezelsz mindenkit, mert te legalább írígyled a tehetősebbeket, más meg nem írígykedik, csak élvezi amije van.
jan. 22. 19:07
 35/38 anonim ***** válasza:
62%

Bástya fiú, én a XI.-ben lakok, és anno a gazdag osztálytársaim mind a budai agglomerációból jöttek, Diósd, Törökbálint stb...

Van elit része a XI.-nek is, de ilyen új modern házakat ritkán látni itt, meg azért eléggé lezüllött a kerület, tele van cigus fecilicussal, csövesekkel..

jan. 23. 07:06
 36/38 A kérdező kommentje:

Te most tenyleg azt hiszed hogy a XII. keruleti Szechenyi hegy, Istenhegy resz rosszabb, mint a Torokbalinti putri negyed 🤣🤣🤣🤣

Jezusom kik lehetnek itt 😂😂😂😂

jan. 24. 16:36
 37/38 anonim ***** válasza:
55%
36# Ezen én is elgondolkoztam a kérdésedet olvasva...
jan. 24. 16:39
 38/38 anonim ***** válasza:
100%

Úristen, ki azaz idióta aki MAGYARORSZÁGON vesz házat 1 millió dollárért???

Tacomában (Seattle mellett) ennyiért fasza házakat lehet venni. Ezerszer inkább Tacoma, WA mint Törökbálint, Pest vármegye :D

[link]

[link]

[link]

[link]

ma 14:52
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!