Magyarországon melyik városba költöznétek, emeletesház lakásába, ha csak 7 millió forintod volna a vásárlásra?
Figyelt kérdés
jan. 14. 18:29
21/29 anonim 

válasza:

Oda vélhetően nem költöznék ahol 7 millióért tudok lakást venni. Nem azért mert nagyok az igényeim, azért, mert ennyiért csak kifejezetten rossz környéken, leromlott állapotú minimális nm-ű lakást tudok venni. Azzal meg nem megyek semmire.Gyűjtenék, hitelt vennék fel, otthon maradnék - tehát bármi mást megoldást keresnék hogy spóroljak hozzá és valamennyire élhető helye, élhető méretű lakást vegyek.
22/29 anonim 

válasza:

Ennyiért nem lehet értelmes ingatlant venni
24/29 anonim 

válasza:

Pécs.
Salgótarján.
Mohács.
Bátonyterenye.
Nagykanizsa.
A földszintet kivettem, pedig valószínű ott több találat lenne.
25/29 anonim 

válasza:

Földszintesben kijött még Kaposvár, Polgár, ahol vennék.
Persze meg kell nézni, milyen az a környék.
26/29 anonim 

válasza:

3: Mert 80 fok van a konyhában.
Gondolom, 20 perc után elviszi a mentő, aki oda bemegy.
Kevesen tudnak életben maradni ilyen ághajlaton már, ami itt nyáron van, azért kellenek az ázsiai vendégmunkások.
Nem alapértelmezett egy európai embernek, hogy munkaképes nyáron.
28/29 anonim 

válasza:

Ennyiért nagyjából a cigányok mellett kapsz bármit.
29/29 anonim 

válasza:

A kínálat dönt. Nem tudok neked mondani települést emiatt.
Megnézném az ingatlan.comot és ami van, abból kiválasztanám a legjobbat.
Hétvégi telket mikor kerestem így jártam el.
Ehhez pár településre elvonatoztam, melyik jön be és arra szűrtem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!