Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Vásárolnátok 4ik emeleti...

Vásárolnátok 4ik emeleti lakást lift nélkül ?

Figyelt kérdés

jan. 11. 21:34
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
73%
53 éves vagyok, most is ilyenben lakom, és vennék ilyet, igen. Jól karbantart a lépcsőzes, és örülök neki hogy nem lakik felettem senki.
jan. 12. 00:33
 12/21 anonim ***** válasza:
8%

Én biztos nem!Tiniként laktam a 3.emeleten azt is csak max 1 évig,elég is volt egy életre.

Igaz hogy kevesebb a lakó,de manapság kényelmesek az emberek!A liftest könnyebb eladni.Ha több a lakó jobban megoszlanak a költségek felújitás stb.1-2 rossz indulatú nyugdijas nagyon megtudja keseriteni a ház életét.

jan. 12. 06:02
 13/21 anonim ***** válasza:
78%
Max rövid távra ha fiatal vagy, esetleg befektetésnek. Volt párom vett pont a 4.-en lakást még úgy 25 évvel ezelőtt, némileg kényszerből, ott sincs lift, de akkor még fiatalon, és akkor hiány volt eladólakásokból, így örült is, hogy tudott venni. Most 50 évesen, pedig nem kövér, mégis a nyelve kilóg mire felér. Szomszédjában meghalt a néni, fiai próbálták eladni a lakást, de eddig nem sikerült, szóval másnak se nagyon van ínyére a lépcsőzés.
jan. 12. 07:54
 14/21 anonim ***** válasza:
86%
Fiataloknak jó,laktam harmadikon semmi gond vele.
jan. 12. 09:40
 15/21 anonim ***** válasza:
84%

Sajnos felénk elöregszik a lakosság. Napokban számolgattam:

- 15db lakásos lépcsőház

- 10db 53m2 2 szobás, 13 fő. Átlag életkor 60+

- 5db 34m2 garzon, 11 fő. Átlag életkor kb. 40. Van 1 helyen 4 éves forma kisgyerek.

Már nem nagyon nem akarunk 3.-tól felfele lakni.

jan. 12. 10:50
 16/21 anonim ***** válasza:
67%

Nagymamam 87 éves, lift nélküli ház 4.emeleten lakik egyedül. Piacra jár 3 naponta.

Nem lenne szabad ennyire lepukkadni, akik írják, hogy 50-60 körül meggondolando.

Ha egészséges vagy, akkor igenis karbantart ennyi mozgás.

Más kérdés, ha nem. Akkor nyilván jöhet a liftes ház.

jan. 12. 12:42
 17/21 anonim ***** válasza:
100%
Annyi megjegyzés az eddegiekhez: fiataloknak jó, ameddig nincs gyerek. Aztán amikor babakocsival kéne felmenni meg a 3 éves kisgyerekkel, akinél még ott a futóbicikli, akkor mindjárt nem olyan jó.
jan. 12. 12:45
 18/21 anonim ***** válasza:
83%

#16 Volt párom sem hagyta el magát sosem ráadásul mikor elvált, és vette a lakást akkor 3 gyerekkel maradt egyedül. (nem én vagyok az apjuk)

Viszont mióta átesett a Covidon, azóta jobban fullad a lépcsőzések után.

13-as voltam

jan. 12. 13:16
 19/21 anonim ***** válasza:
73%
Ingyen edzés, miért ne. Nem kell konditerembe járni drága pénzért gyalogolni/lépcsőzni/súlyokat emelgetni.
jan. 12. 22:30
 20/21 anonim válasza:
54%
Kizárt, ráadásul nehezebb eladni.
jan. 13. 01:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!