Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » 12-15 millió forint nem sok...

12-15 millió forint nem sok egy garázsért?

Figyelt kérdés

Természetesen tudom hogy "minden annyit ér amennyit fizetni hajlandóak érte", de garázs vásárláson gondolkodom Újlipótvárosban, vagy Budapest 6-7. kerületében befektetési céllal.

Néztem a hirdetéseket, és elvétve lehet találni garázsokat 6-9 millió közötti árakon, azonban a legtöbb inkább 12-16 között mozog. Ez meglepett, mert azt gondoltam hogy még egy jobb környéken is, 9-10 millióból azért ki lehet hozni egy színvonalas garázst.

Az a kérdés merült fel bennem, hogy ezek az árak reálisak? Vagy csak próbálkoznak a tulajdonosok nagyon magas áron eladni mert nem sürgős? Vagy belekalkuláltak valamennyi alkut és azért kerülnek ennyibe? Vagy teljesen oké hogy ennyibe kerülnek és egyáltalán örüljek hogy nem több? Mi egy realisztikus garázs ára Budapest belvárosában, vagy egy jobb környékén?

tegnap 16:49
 1/4 Gugu Gabor ***** válasza:

Ha valamiből nincs sok pedig igény lenne rá akkor annak magas az ára, nem mondom hogy utánnanézten a garázs áraknak, de látom benne a logikát.

Viszonylag kevés a garázs a belvároaban szerintem

Mivel sok helyen ha lakos vagy akkor is nehéz parkolni, vagy ha ép csak igényed van rá hogy az autód ne a hóbanbálljon ne húzzák meg stb. Szóval szerintem igény van/lenne rá.

Alapból magas ingatlan és telek árak

tegnap 17:18
 2/4 anonim ***** válasza:

Nem reális.

Nézd meg mennyi a bérleti díja, abból meddig tudnád bérelni?

Ha befekteted az árát kettőt bérelhetsz belőle. Ez tisztán mutatja, hogy túlárazott.

tegnap 17:23
 3/4 anonim ***** válasza:
45%
1 nm lakás a belvárosban kb. 1,3 millió. Egy normál garázs 18-20 nm az autó méretek miatt a 14-16 nm az már kicsi. Reális hogy a lakás nm áraknak a fele egy garázs nm ára. Soknak sok, mint minden ami ingatlan manapság, de attól még reális a mostani viszonyok között.
tegnap 17:29
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Attól függ hogy milyen garázs, egy 3x5-ös lyukért sok, 6x6-os szerelőaknás garázsér már egész jó.
tegnap 19:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!