Balmazújvároson a Kiskútújsor milyen városrész?
Figyelt kérdés
Jó környék? Milyen emberek laknak ott? Egy ismerősömön keresztül kaptam egy lehetőséget, hogy vehessek ott egy kis házat és odaköltözzek, de semmit nem tudok róla. Balmaziak, lennétek kedvesek mesélni pár szót, hogy hogy épül fel a város? Hogy az a rész veszélyes, vagy családias környék-e, fejlett, vagy visszamaradott, történik-e arrafelé valami? Minden érdekel, amivel odaköltözés után szembesülhetek. Köszönöm!tegnapelőtt 09:49
1/2 anonim válasza:
A google térképen nézd meg. Most néztem, szerintem nem putris.
2/2 anonim válasza:
Kerülendő utcák: Kiskútújsor, Magdolna, Malom, Hársfa és a Kiskút utca eleje. Ezek "svéd"sorok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!