Budapesten belül hová érdemes költözni? Melyik kerületbe, városrészbe?
Mennyi pénzed van? Mire van igényed? A központban élnél vagy inkább egy nyugisabb külvárosban?
Hol van a munkahelyed?
Megfoghatatlan kérdés... ahogy az első hozzászóló írta, először is menj végig az igényeiden, elvárásaidon és lehetőségeiden, utána lehet elkezdeni beszélni erről.
Ha kicsit konkretizálod, lehet tudunk segíteni, én már 30 éve itt élek.
Ez esetben bármelyik budai zöldövezeti rész jó lehet, nem tudom mekkora lakást szeretnél, de 130 millióból azért már igen jókat lehet venni, hacsak nem egy hatalmas penthouse-t akarsz medencével.
Én pesti vagyok, Pest szerintem nálad kiesik, így le lehet szűkíteni a kört.
Szerintem a 2. és a 12. kerületek a legjobbak Budán, de a 11-nek is vannak szebb részei kintebb.
Akkor XI, XXII kerület. Attól függ hol van a munkahely és mennyire tekintesz rá hosszútávúként és milyen infratruktúrára vágysz.
Kelenföldön, a Duna partján meg a Szerémi, Fehérvári környékén egymás után nőnek ki a földből a lakóparkok. Nagyon jó környék, ha kell a jó ellátottság mindenből. Viszont pr év múlva nagyon zsúfolt lesz. A közlekedés meg fog bolondulni. Én ezért készülök innen máshova.
Ha mész dél felé, akkor nyilván egyre nyugisabb, a tömegközlekedés ritkul, de azért egyáltalán nem rossz.
Egyszerűen össze kell vetni az árakat és az igényeket a lakáspiaccal. XI- kerület belős részein a 100M nem elég már bármire
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!