Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Mi a véleményetek a Kiskunlach...

Mi a véleményetek a Kiskunlacháza diófa utca környéke ? Milyen a közbiztonság ,illetve a közösség ? Ovoda illetve Iskola alsó tagozat

Figyelt kérdés
dec. 30. 16:01
 1/2 anonim ***** válasza:

https://www.gyakorikerdesek.hu/otthon__ingatlan-vasarlas-ela..

Enyém a Ráckevei vélemény.

Diófa utcát nem ismerem, de térképen megnéztem. Nem lepődtem meg.

Leier felé lévő terület. Ott építik az új házakat. Szokás szerint olcsón megveszik a szántókat és felhúznak oda egy halom házat. Nálunk Ráckevén az a vicces, hogy még csatorna sincs az ilyen helyeken, mehet havonta a szippantós többször is akár.

A Kinizsi út-nál legalább láttam, hogy végig ott van a csatornakiállás. (hacsak nem az emésztőnek van ott a helye).

A Gesztenye utca ennél azért rosszabb mert még szilárd burkolatú út sincs. Mehetsz oda a dagonyázni.

Én nem vennék most új házat, mert összebaxák. Főleg, hogy sok helyen a szántókra épíkeznek, fene tudja elég jól alá van e alapozva. Plusz a többi bénázás. Mellé dagonya, sok helyen még közvilágítás sincs. Internet meg hasonló se. Csatorna ha van, az csoda.

dec. 30. 16:57
 2/2 anonim ***** válasza:
Sok sok roma lakik ott.
ma 19:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!