Mi a véleményetek a Kiskunlacháza diófa utca környéke ? Milyen a közbiztonság ,illetve a közösség ? Ovoda illetve Iskola alsó tagozat
https://www.gyakorikerdesek.hu/otthon__ingatlan-vasarlas-ela..
Enyém a Ráckevei vélemény.
Diófa utcát nem ismerem, de térképen megnéztem. Nem lepődtem meg.
Leier felé lévő terület. Ott építik az új házakat. Szokás szerint olcsón megveszik a szántókat és felhúznak oda egy halom házat. Nálunk Ráckevén az a vicces, hogy még csatorna sincs az ilyen helyeken, mehet havonta a szippantós többször is akár.
A Kinizsi út-nál legalább láttam, hogy végig ott van a csatornakiállás. (hacsak nem az emésztőnek van ott a helye).
A Gesztenye utca ennél azért rosszabb mert még szilárd burkolatú út sincs. Mehetsz oda a dagonyázni.
Én nem vennék most új házat, mert összebaxák. Főleg, hogy sok helyen a szántókra épíkeznek, fene tudja elég jól alá van e alapozva. Plusz a többi bénázás. Mellé dagonya, sok helyen még közvilágítás sincs. Internet meg hasonló se. Csatorna ha van, az csoda.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!