3 éve vettünk egy házat a férjemmel és a komunális adós papír valószínűleg nem lett le adva.. mire lehet ilyenkor számítani hogy most adjuk le? Kamat? Büntetés?
Figyelt kérdés
#Kommunális#önkormányzat#adótegnap 11:31
11/12 anonim válasza:
7: Illetve pontosítok, nem azt utálom, amit az előbb írtam, hanem ha valaki lebaromságozza az ismeretet, amiből 2 diplomám van és a szakterületem, miközben neki még az általános iskolai tudása sincs meg a témából, de meg van róla győződve, hogy én vagyok az alulinformált, és még feljogosítva is érzi magát, hogy nyilvánosan meg is alázzon emiatt.
12/12 anonim válasza:
#10-11 Pedig igenis baromságot írtál, jobb, ha elfogadod.
Egyrészt, mert a NAV és a helyi önkormányzatnak az a része, ami az adók beszedésével fogllakozik is a végrehajtó hatalomhoz tartozik, nem külön hatalami ágakhoz.
Másrészt mert a hatalmi ágak szétválasztása nem azt jelenti, hogy "tilos kapcsolatban állniuk egymással". Ez mondjuk még az általad linkelt Wikipédia szócikkből is egyértelműen kiderül. Elég érdekes is lenne, ha tilos lenne kapcsolatban állniuk egymással, azaz nem kommunikálhatnának, hiszen akkor a végrehajtó hatalomnak fogalma sem lenne arról, hogy mit is kell végrehajtania.
Villoghatsz itt a diplomáiddal, attól még nem lesz igazad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!