Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » 66 millios haz 1 éve fent van...

66 millios haz 1 éve fent van a hirdetés. 60at pofátlanság ajanlani?

Figyelt kérdés
Olyan faluban van, ahol szerintem nincs nagy mozgás. Ezért se adtak el.

dec. 20. 14:23
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
Lrdekes ez a készpénzes vevő elsőbbsége dolog. Mi kp-s vevők voltunk, Budapest... nem voltunk előnyben a hitelesekkel/csokosakkal szemben. Hozzáteszem, én is azt hittem, sőt, amikor eladtam nekem fontos szempont volt a kp. Sokaknak nem. Ha nem akar engedni az árból esetleg azért mert másik ingatlant szeretne venni, ez sajnos nem biztos,hogy előny lesz.
dec. 26. 17:05
 32/37 anonim ***** válasza:
31 azonos ár esetében nem a kp. volt a gond...
dec. 27. 07:20
 33/37 anonim ***** válasza:
Mi lett kérdező?
jan. 7. 20:57
 34/37 A kérdező kommentje:
Sikerült megalkudni, 58 lett a vége.
jan. 7. 20:58
 35/37 mindentudó99 ***** válasza:
58%
Helyes
jan. 8. 03:36
 36/37 anonim ***** válasza:

Ez jó hír! Egyébként eladói oldalról nem értem... Tudják, hogy nem lesz könnyű eladni,mégis túlárazták. Mert ha odaadták 8 millióval olcsóbban, túlárazott volt. Tarthatták volna 60 millióra,lehet hogy már rég eladták volna.

A szomszéd volt így,15 éve. 5,5 millióra tartotta a vályog,kisebb méretű,de jó helyen lévő kádárkockát. 4,5 millióért kps vevő lett volna, ráadásul többen érdeklődtek. Nem,dehogy nagy az érdeklődés... Aztán leállt.. 3 év múlva 2,7 millióért adták el. Elgazosodva.

jan. 8. 08:49
 37/37 anonim ***** válasza:
13% alku, nem rossz.
jan. 9. 12:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!