Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Hogy érdemes alkudni/ajánlatot...

Hogy érdemes alkudni/ajánlatot tenni ?

Figyelt kérdés
Egy éve árulják a házat 31.9M. (tégla ház 65nm) Hónapokig meg sem tudtuk nézni, mert még az előző nézelődő hitegeti az eladókat. Most már értékbecslést akarnak kérni. Ingatlanos szólt , hogy nézzük meg. Elmondtam hogy sürgős lenne nekünk a költözés. Szerintetek ajánlatban mennyi lenne az az összeg ami nem pofátlanság? Bár az eladó már szabadulna a háztól, mert sajátja is van, és ehhez hatalmas a telek. 1500nm. Idősebb korosztály.
ma 10:14
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Én bepróbálkoznék 28 millióval.

Majd alkudoztok és középen megállapodtok.

ma 10:32
 2/5 anonim ***** válasza:
82%

"Elmondtam hogy sürgős lenne nekünk a költözés."

🤦‍♂️ Ezt ugy szoktuk megfogalmazni az eladonak, hogy van egy kinezett haz ahova 1 honapon belul koltozhetnenk is, most keszulunk ajanlatot tenni.

ma 10:40
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
1-es jól írta, 28 millió. Azt meg felejtsd el, hogy nektek sürgős, mármint ne tudjanak róla. Megmondjátok, hogy ennyit rögtön tudtok adni, ha megfelel, mehet. Ha nem, akkor még nézelődtök, mert vannak még ingatlanok. Hidd el, visszahívnak és odaadják, vagy esetleg rákérnek egy millát. Határozottnak kell lenni.
ma 12:09
 4/5 Noren1989 ***** válasza:
#2, jól mondta. Sosem àruljuk el külsősöknek, h kényszerhelyzetben vagyunk.
ma 16:29
 5/5 A kérdező kommentje:

Amúgy nem értem miért gond az, hogy elmondtam az ingatlanosnak. Amúgy ettől még nem fogok többet adni érte mint amennyit gondoltam. Vannak más ingatlanok is, ami még belefér a bugdetba. Mondhatja még az eladó, hogy egy forintot nem hajlandó engedni. Akkor meg megmondom, hogy árulják még egy évig.

köszönöm a válaszokat

ma 17:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!