Hogy érdemes alkudni/ajánlatot tenni ?

Én bepróbálkoznék 28 millióval.
Majd alkudoztok és középen megállapodtok.

"Elmondtam hogy sürgős lenne nekünk a költözés."
🤦♂️ Ezt ugy szoktuk megfogalmazni az eladonak, hogy van egy kinezett haz ahova 1 honapon belul koltozhetnenk is, most keszulunk ajanlatot tenni.

Amúgy nem értem miért gond az, hogy elmondtam az ingatlanosnak. Amúgy ettől még nem fogok többet adni érte mint amennyit gondoltam. Vannak más ingatlanok is, ami még belefér a bugdetba. Mondhatja még az eladó, hogy egy forintot nem hajlandó engedni. Akkor meg megmondom, hogy árulják még egy évig.
köszönöm a válaszokat

Ha készpénzes vagy akkor többet is lehet. A 28 M reális lehet, de az ottani árakat kell nézni és a környéket. Ha nem olyan jó környék, akkor hamar elfogadják. Ha ingatlanos árulja, akkor lehet, hogy a tulajt kellene külön felkeresni vagy az ingatlanos győzze meg a tulajt, hogy ti megvennétek.
Azt pedig semmiképp sem mond el, hogy sürgős nektek, mert akkor hirtelen lesz egy másik "komoly" érdeklődő és a vételár is Fix lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!