Az idei évben ekkora dragulast láttatok? (Megyeszekhelyen elsősorban)
Figyelt kérdés
dec. 10. 20:13
A kérdező szavazást indított:
0%
5%
10%
15%
20%
25%
30%
40%
22 szavazat
1/11 A kérdező kommentje:
Ez komoly? 30%?
Én olyan 20% körül erzekeltem pecsen. De azt hittem képzelodom.... és ez miért?
dec. 10. 20:53
2/11 anonim válasza:
A tojás például durván drágult, a duplájára pár hónap alatt...
3/11 A kérdező kommentje:
Ingatlan!!!!
dec. 10. 22:18
5/11 anonim válasza:
Én mèg akciózást is láttam pár helyen. Nem, hogy komoly drágulást idén . Elkészült projektek," arany " áron hirdetve , de csak hirdetgetik folyamatosan, hónapok óta. Egyszerűen drágááák, nem fizetik ezt már ki. Vagy hát arra a nagyon kevés vevőre halásznak mind ?
6/11 A kérdező kommentje:
Csak azokat akciozzak nálunk amik vmiert nem mennek el, vagy eleve túl voltak arazva.
dec. 11. 10:23
7/11 anonim válasza:
Egész évben volt egy olyan 10% körüli emelkedés, de most decemberben erre rájött még több mint 10% kevesebb mint 2 hét alatt, lényegében már jövő év eleji árakon adják a lakásokat egyik napról a másikra. Jövőre meg elszabadul a pokol: 30-40%-os áremelkedés várható. Szerintem a megfelelő önerővel rendelkezők még olyan 20%-ig, a legpénzesebb befektetők és a CSOK-osok még olyan plusz 30%-ig bevállalják az áremelkedést, tehát addig lesz is vásárlóerő, afölött viszont le fog állni és nem is fog fentebb menni évekig, mivel se a fizetések emelkedése, se a gazdasági teljesítmény sem az infláció nem indokol 10%-nál nagyobb áremelkedést, az viszont mint mondtam már most decemberben be is következett.
8/11 anonim válasza:
Sztem meg azért olyan hírek is vannak amik a nagy növekedés ellen szólnak. Lásd AirBnB koruli hírek, magyar gazdasaggal kapcsolatos hírek stb.
9/11 Paczalos István válasza:
A piacon szétnéztem, a tavaly karácsony előtti nagy bevásárlás nagyjából +30%-os árnövekedéssel járt. pl a méz nem változott, de a tojás ára brutálisan megugrott. a +30% a végösszeg, nagyjából ugyanaz a mennyiségű és összetételű volt a vásárolt cucc, mint tavaly.. Szombathelyről van szó
10/11 anonim válasza:
10 mp-es keresés és megkapod, hogy mikor mennyi volt az infláció. Teljesen felesleges erről szavazást indítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!