Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Vennétek megyeszékhelyen,...

Vennétek megyeszékhelyen, olyan társasházban lévő, emeleti lakást ami kb 50 méterre fekszik egy 6 sávos főúttól?

Figyelt kérdés

Két fotót loptam a google-ről, az elsőn nyíllal jelöltem, hogy hol van a ház, a főút és a ház között parkos rész van:

[link]

a másodikon pedig a ház mellől nézve nyilakkal jelölve a főút (vagy lehet, hogy ez a szomszéd ház, nem tudom pontosan melyikben lehet a lakás, de bent van a park mögött az tuti):

[link]

Amúgy a fák most ahogy megfigyeltem elég jól szűrik a zajt, csak halk surrogás hallatszik az útról.

Csak a későbbi eladhatóság miatt kérdezem, úgyhogy ha lehet, akkor aki alapból csak családi házba költözne az ne szavazzon. Amúgy maga a környék viszonylag népszerű, szóval nem egy gettó.

2023. jún. 19. 20:43
A kérdező szavazást indított:
Igen
Talán
Nem, meg se nézném a lakást emiatt
15 szavazat
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

"a fák most ahogy megfigyeltem elég jól szűrik a zajt,"

Ezt te sem gondoltad komolyan!

2023. jún. 19. 20:54
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem
2023. jún. 19. 21:46
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Menj el oda, és hallgasd meg pld. a lépcsőházból hogy mennyi zajos. De nem is értem a kérdést!Ha érdekel a lakás elmész és megnézed. Akkor tiszta képet kapsz a zajterhelésről.
2023. jún. 19. 21:58
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nem tűnik gáznak emiatt. Ez nálam biztos nem kizáró ok.
2023. jún. 19. 22:04
 5/11 A kérdező kommentje:
Van 4 lakás ami hirdetés alapján érdekelhet, kettőt pontosan tudom hol van (hirdetőmolinó az erkélyen, külső fotók stb) kettőt pedig +- 1 ház pontossággal, így fél óra alatt megnéztem kívülről mindet, nem akarok fölöslegesen órákat ezzel tölteni. Amúgy kettő rögtön kuka, szórakozóhely buliteraszára néz, tető, homlokzat romokban, hálószoba ablak bent az L alakú épület tövében, kinyitom az ablakot és beköszön a szomszéd stb. Ennél a konkrét ingatlannál mászkáltam a parkban, a hirdetésben lévő fotók alapján látható, hogy vagy oldalra néz egy másik ház irányába, vagy a főút felé, de ott is van a főút és a ház között egy másik ház és a park. Ha nem tudtam volna hol vagyok, meg nem mondanám, hogy 50 méterre mennek az autók, buszok, kamionok. Tehát engem valószínűleg nem zavarna, de ha sokan arra szavaznak és az ismerőseim nagy része is azt mondja, hogy meg se nézne ilyet, akkor biztos nem veszem meg, hogy majd ne kelljen kínlódni ha valamikor el akarom adni. Van még egy csomó lakás meg lesz is, fölöslegesen nem fogok időpontot egyeztezni, nézelődni fél napig ha 30 perc alatt letudható.
2023. jún. 19. 22:11
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem élethelyzet függő. Mostmár gyerekkel meg sem néznék ilyet, de laktam Budapesten a 4-6-os vonalán és 5 évig éltünk forgalmas főút mellett is. Utóbbinál lett elegem az állandó zajból és akkor jött az elhatározás, hogy ilyen nálunk már szóba sem jöhet. Nem tudod egy szavazás alapján leszűrni ki miért nem akarná megtekinteni sem már akár.

Ha szerinted ez egy népszerű környék és téged nem zavarna a zaj, akkor vedd meg.

Egyébként az sem mindegy hányadik emelet és tényleg merre néz. Felesleges szavaztatni, nézd meg! Majd hallgatózz a környéken csúcsforgalomban és éjszaka is legalább.

2023. jún. 20. 08:23
 7/11 NTBS ***** válasza:
100%
Én vennék.
2023. jún. 20. 10:23
 8/11 anonim ***** válasza:
Én ha hirdetésben ezt látom akkor meg se nézném. Jó ha közlekedési csomópont kozel van, de inkább egy pár útcával arrébb.
2023. jún. 20. 19:17
 9/11 anonim ***** válasza:
Egyebkent meg én azt gondolnám, hogy a fiatal gyerekeseket kapasbol elriasztana a a bulihely meg a főút. És sztem a középkor vége fele sem erről álmodik az ember. És nem mindegy, hogy ha netán eladja az ember mekkora a celkozonseg.
2023. jún. 20. 19:22
 10/11 anonim ***** válasza:
Attól függ, ha van mondjuk erkély, ami beépíthető, akkor simán megvenném. Beépített erkély mögött lévő helyiség már nagyon csendes. Nappal nekem nem számít mekkora a zaj, én nem szoktam sokáig nyitva hagyni az ablakot. Szerintem ez a távolság már nem olyan közel, pláne ha fák is vannak. Ha belegondolok, hogy a Nagykörúton 70-el mennek az autó + villamos is van, és a házak ablakai ott vannak az úttesttől 5-10 méterre, akkor ez ahhoz képest még csendesnek is számítana.
2023. jún. 20. 21:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!