Bicske településről mi a véleményetek?
Sziasztok!
Ház vásárlás előtt állunk, egy születendő kisbabával. Albérletből szeretnénk kiköltözni Budapestről. Találtunk Bicskén egy kertes házat, amiben látunk fantáziát, de nem ismerjük a környéket. Úgy tudjuk, hogy régebben nem volt olyan jó hírneve a településnek, de a közvetítő és a ház tulajdonosok, akinél néztük a házat azt mondták, hogy ez pozitív irányba változott.
Kérlek segítenétek abban, hogyha van tapasztalatotok a településsel kapcsolatban azt leírnátok? Legyen az közösség, közbiztonság, óvoda, iskola vélemények, bármi.
Előre is köszönöm!

Több mint valószínű, hogy vonattal ingáznánk legtöbbet Budapest és Bicske között. Tudom ez sokszor kiszámíthatatlan.
2. válaszoló, esetlen Bicskei vagy? Kifejtenéd kérlek bővebben amit írtál?

Én születésem óta (30éve) Bicskén élek, nem tudom miért volt rossz híre én nem tapasztal semmi negatívumot. Még akkor sem amikor működött a menekülttábor.
Van egy cigányos része, aminek Péró a neve, a falu szélén, a vasúton túl. De az sem olyan durva hely mint a kelet magyarországi cigánytelepek. Normális házakban laknak és nem is nagyon balhéznak.
Bicske nem különösebben szép hely, de a polgármester rendben tartja (fideszes úgyhogy pénz is van).
Az infrastruktúrája viszont szerintem nagyon jó. Vonattal könnyen megkötelíthető Budapest, Tatabánya, Győr. A régi 1-es és az M1-es is itt megy el.
Van óvoda, általános és középiskola is. Előbbiekből egyházi is. Van rendelő, egynapos műtétekkel.(Annyi negatívumot mondhatok, hogy mivel Fejér megye, a székesfehérvári kórházhoz tartozunk, ami nem olyan könnyen megkötelíthető mint a budapestiek.) Van tanuszoda is.
Én is vonattal járok dolgozni előtte azzal jártam tanulni, az utóbbi másfél évben nincsenek a helyzet magaslatán, de valószínűleg ez az ország teljes vasúthálózatára igaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!