Bicske vélemények?
Pérón belül, vasútállomáshoz közel (Hit gyülekezete épületének utcájában) néztünk ki párommal egy házat, érdekelnének a tapasztalatok, vélemények a környékről, szomszédságról. Közvetlen szomszédokkal látásból találkoztunk, a közvetlen környék normálisnak tűnik, pár utcával arrébb leginkább kisebbséget láttunk, de konkrét tapasztalat nincs az ott lakókkal. Milyen a közbiztonság, ki lehet-e engedni a gyerekeket az utcára, biztonságos-e sötétben kint sétálgatni, mire kell figyelni?
Köszi előre is! :)
Bicskei vagyok, de kertvárosi (Teso közvetlen közelében).
Ez itt nagyon kedves, biztonságos, rendezett környék, tele új házzal, fiatal családokkal. A Péró FEJELJTŐS!!!
Nagyjából ha mondhatnám, hogy biztosan hova ne, akkor az a Péró. Mi légvonalban a lehető legmesszebb vagyunk, és ez így van jól.
Egyébként másfél éve élünk itt, abszolút semmi rosszat nem tapasztaltam. Nincs majré, tolvajlás, bűnözésről nem tudok amióta itt vagyunk. A híre rosszabb, mint amilyen, nekem kellemes csalódás.
De mégegyszer mondom, péró felejtős. A jó részeken már 40-50 millió egy ház, a péróban meg 20 körül van. Szerinted miért?
Hagyjuk már ezt, több mint 30 éve bicskei vagyok.
Itt is megvolt az a klasszikus "ha felnövök húzok innen" életérzés korábban, de felnőtt korára az emberek 90%-a úgy dönt, hogy ez nem is rossz hely, sőt... és marad.
Van egy c*gány negyed igen, a péró, ahova konkrétan nem érdemes beköltözni, az fix, nem is költözik oda fehér ember.
A pérótól a város széle felé van két lakótelep, ami már nem gáz, mert a péró lakóinak a vonulási útvonala másfelé van, nem járnak annyira arra, tehát már ez is teljesen biztonságos.
A kinizsi utca pont másik irányba van (bár szintén nem annyira a vonulási útvonaluk), és ott már azért elvétve él 1-2 a pérós fajtából, de véleményem szerint ez nem vészes. Itt a gyereket nem fogod kiengedni az utcára, mert forgalmas út és mivel a városból kivezet, nem 50-nel fognak menni rajta.
Ha van pénzed, és itt tudsz riasztót meg rendes kerítést csináltatni, akkor nem vészes, simán lakható ez az utca is (mondjuk a péró felöli oldal nem, hanem a másik vége).
Ezen kívül Bicske nem veszélyesebb az átlagnál, ez tuti. Itt is történnek dolgok, de csak olyanok amik máshol is megtörténnek. Az emberek összességében szeretnek itt élni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!