Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Bicske vélemények?

Bicske vélemények?

Figyelt kérdés

Pérón belül, vasútállomáshoz közel (Hit gyülekezete épületének utcájában) néztünk ki párommal egy házat, érdekelnének a tapasztalatok, vélemények a környékről, szomszédságról. Közvetlen szomszédokkal látásból találkoztunk, a közvetlen környék normálisnak tűnik, pár utcával arrébb leginkább kisebbséget láttunk, de konkrét tapasztalat nincs az ott lakókkal. Milyen a közbiztonság, ki lehet-e engedni a gyerekeket az utcára, biztonságos-e sötétben kint sétálgatni, mire kell figyelni?

Köszi előre is! :)

2022. jún. 13. 14:52
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
31%
Elég ha rákeresel Bicske bűnözési statisztikájára.
2022. jún. 13. 15:09
 2/14 anonim ***** válasza:
40%
nagyon felejtős!
2022. jún. 13. 15:12
 3/14 anonim ***** válasza:
72%
Peró eleve elèg rosszul hangzik...
2022. jún. 13. 15:55
 4/14 anonim ***** válasza:
100%

Bicskei vagyok, de kertvárosi (Teso közvetlen közelében).

Ez itt nagyon kedves, biztonságos, rendezett környék, tele új házzal, fiatal családokkal. A Péró FEJELJTŐS!!!

Nagyjából ha mondhatnám, hogy biztosan hova ne, akkor az a Péró. Mi légvonalban a lehető legmesszebb vagyunk, és ez így van jól.

Egyébként másfél éve élünk itt, abszolút semmi rosszat nem tapasztaltam. Nincs majré, tolvajlás, bűnözésről nem tudok amióta itt vagyunk. A híre rosszabb, mint amilyen, nekem kellemes csalódás.

De mégegyszer mondom, péró felejtős. A jó részeken már 40-50 millió egy ház, a péróban meg 20 körül van. Szerinted miért?

2022. jún. 13. 16:03
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Teso Tesco akart lenni. :)
2022. jún. 13. 16:03
 6/14 anonim ***** válasza:
86%
Ja, és én majdnem hagytam magam alapvetően lebeszélni Bicskéről a netes vélemények alapján, és nagyon haragudnék magamra, ha hagytam volna. ;)
2022. jún. 13. 16:05
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
A Péró Bicske c-negyedének a neve. Leszúrni jó eséllyel nem fognak, de hangoskodásra bármikor számíthatsz. Vannak Bicskének jobb részei. Pontosabban csak jobb részei vannak.
2022. jún. 13. 18:45
 8/14 anonim ***** válasza:
38%
Egyszer voltam Bicskén átutazóban. Bementünk egy boltba,(talán Coop volt) akartam venni egy üveg márkás drága italt, de csak zárt vitrinben volt mutatóba egy üveg. Az eladó felvilágosított, hogy nem tesznek ki a polcra drága italokat mert ellopják. Ki kellett fizetnem a kasszánál, és a biztonsági őrnek kellett volna kihozni a raktárból, csakhogy a biztonsági őr káromkodva jött vissza, hogy b+ ezt is ellopták. Na ilyen hely Bicske.
2022. jún. 14. 11:27
 9/14 anonim ***** válasza:
37%
Persze, én is testőrökkel járok bevásárolni.
2022. jún. 14. 11:40
 10/14 anonim válasza:
67%

Hagyjuk már ezt, több mint 30 éve bicskei vagyok.

Itt is megvolt az a klasszikus "ha felnövök húzok innen" életérzés korábban, de felnőtt korára az emberek 90%-a úgy dönt, hogy ez nem is rossz hely, sőt... és marad.

Van egy c*gány negyed igen, a péró, ahova konkrétan nem érdemes beköltözni, az fix, nem is költözik oda fehér ember.

A pérótól a város széle felé van két lakótelep, ami már nem gáz, mert a péró lakóinak a vonulási útvonala másfelé van, nem járnak annyira arra, tehát már ez is teljesen biztonságos.

A kinizsi utca pont másik irányba van (bár szintén nem annyira a vonulási útvonaluk), és ott már azért elvétve él 1-2 a pérós fajtából, de véleményem szerint ez nem vészes. Itt a gyereket nem fogod kiengedni az utcára, mert forgalmas út és mivel a városból kivezet, nem 50-nel fognak menni rajta.

Ha van pénzed, és itt tudsz riasztót meg rendes kerítést csináltatni, akkor nem vészes, simán lakható ez az utca is (mondjuk a péró felöli oldal nem, hanem a másik vége).

Ezen kívül Bicske nem veszélyesebb az átlagnál, ez tuti. Itt is történnek dolgok, de csak olyanok amik máshol is megtörténnek. Az emberek összességében szeretnek itt élni.

2022. jún. 14. 15:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!