Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Régi panellakáshoz járt egy...

Régi panellakáshoz járt egy pince, de én szeretnék még egyet. Van rá mód, hogy vásároljak egy másikat? Ugyanis ezek lakással együtt vannak, ha egy lakó megválna tőle, de később eladja a lakást lehetnek gondok?

Figyelt kérdés

Úgy tudom ez csak újépítésűeknél szokás, hogy a pince az külön helyrajzi számmal/tulajdoni lappal rendelkezik. Itt nincs ilyen.

Lehet ennek hivatalos útja?

tegnap 21:11
 1/3 anonim ***** válasza:
33%
Mindent meg lehet oldani.
tegnap 21:41
 2/3 anonim ***** válasza:
Én anno egy szobát akartam megvenni a szomszédtól, de ügyvéd, építész után az alapító okiratot kellett volna hozzá módosítani, amihez meg mindenkinek (tehát tulajdonosok 100%-ának) hozzá kellett volna járulni egy közgyűlésen. De kérdezd a közös képviselőtöket. Olcsóbb és gyorsabb valószínűleg, ha kibérled az illetőtől.
ma 05:48
 3/3 A kérdező kommentje:
Csak szeretnék magamnak átalakítani. Az egyiket a lomjainknak, a másikból egy kis műhely/raktárat szeretnék magamnak, nem lenne jó esetleges tulajdonváltásnál mindent újragondolni.
ma 09:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!