Jön a nyár és vele együtt a meleg. Mit tehetnék, hogy ne legyen 30+C° a panellakásba?
Albérletben lakom, így a klíma kicsukva. Redőny sincs, de be van általában sötétítve, amennyire lehet.
Ventilátor van és használom is, de nem túl hatásos. Illetve éjszakánként nem is túlságosan halk...
Mobilklíma nagyon drága lenne.
Láttam már a boltokban ilyen hűtött levegőt fújó ventilátort. Ilyennel van valakinek tapasztalata?
Eddig nagyon tartottam tőle, hiszen az összeségében melegíti a lakást. Hiszen a meleg az megmarad, és ráadásul a gép teljesítménye is melegíti a szobát... Ha nem így lenne, akkor feltalálták volna az örökmozgót😀
Ettől függetlenül lehet hogy hűvösebb érzetet ad.
Esetleg valami egyéb ötlet?
Rettentő párás lesz tőle a levegő és még rosszabb lessz a meleg érzet.
Éjszaka szellőztetsz, napközben becsukod az ablakot és besötétitesz.
Amikor kint meleg van, akkor semmiképp se tartsd nyitva az ablakot. Ha nincs zaj, éjszaka viszont mindenképp (lehetőleg ne csak bukóra), lehűléskor is (lehetőleg ne csak bukóra). Én lehűléskor képes vagyok pulcsiban lenni, mert tudom, hogy ha nyitva tartom az ablakot ilyenkor, akkor hűvösebb lesz.
Mást nem tudok. Klíma kellene, de ha albérlet, akkor... tudom.
Ha belülről sötétítesz, akkor csak még melegbb lesz, de megintcsak... albérlet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!