Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Családi ház kisablakán lehet...

Családi ház kisablakán lehet 22 óra után vilagitani,?Nem zavarja a következő lakót?Szólhat érte?

Figyelt kérdés
ma 10:39
 1/3 anonim ***** válasza:

Attól függ mennyire erős a világítás és mennyire van közel a szomszéd.

Szólni szólhat bármiért, húzza le a redőnyt ha zavarja. Engem nem zavarna tudok félhomályban is aludni engem a hangok zavarnak de nagyon.

ma 11:21
 2/3 anonim ***** válasza:
73%

Mit értesz kisablakán világítani alatt? Nincs az a törvény, ami megtiltaná, hogy a saját lakásomban felkapcsoljam este 10 után a villanyt.

Vagy valami külső fényre gondolsz? Azt se lehet tiltani, hisz van közvilágítás is, az tuti erősebb. Mondjuk nem illik a szomszéd hálószobaablakától másfél méterre felszerelni egy mozgásérzékelős reflektort, az tuti, azért már pampoghat.

ma 11:29
 3/3 anonim ***** válasza:
Utolsó, ez is szomszédfüggő, mi szereltünk fel mozgásérzékelős lámpát, de épp a szomszéd mozgására reagált, mert csak a szembe jövőket érzékelte. Vettünk másikat, amely a ház oldalát pásztázza, erre szólt a szomszéd, miért szereltük le a másikat, neki szuper volt, mikor éjjel ment inni, mindig bevilágított ): Amúgy én általában éjjel 1 és 2 óra között fekszek le, addig világítok. Miért ne éghetne a lámpád? Még sosem hallottam, hogy bárki szólt volna a lámpa miatt. Nálunk pl. épp a ház előtt van az utcai lámpa, szóval éjjel bevilágít valamilyen szinten. Sose húzom le a redőnyt, kifejezetten szeretem, hogy nem töksötétben kell aludnom.
ma 11:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!