Hugom 11éves és minden éjjel a szekrényemről elveszi a megszenteltt rózsafüzért.És azt mondta 22 óra elött el kell aludnia meg kérdeztem tőle milyért? Azt felelte látta az ördögöt az álmába és mikor kinyitotta a szemét akkor is látta. Lehetséges ez??
Figyelt kérdés
2022. dec. 28. 01:39
1/13 A kérdező kommentje:
Mondtam neki csak egy rossz álom volt. Azt felelte este 22 órakor kezdődik jönnek. Kérdeztem kik? Azt mondta nem tudja de fél tőlük azt mondja este tíz óra után a szeme előtt foltokat lát mintha valami menne ott vagy valaki.
Nagyon fél takaró alá búj.
És csak a rózsafüzérrel mer elaludni és minden képp lefekszik aludni már nyolc vagy kilenc órakor anyáéknak még nem szoltam
2022. dec. 28. 01:50
2/13 anonim válasza:
Megint horrorfilmet néztél? Beszéld meg vele.
3/13 anonim válasza:
Majd kinövitek, remélhetőleg...
4/13 anonim válasza:
Viccből öltözz be ördögnek, 21:59-kor menj oda hozzá, szedd ki a kezéből a rózsafüzért, majd kezdj el tapsolni és hörögni. Vedd fel az egészet, YouTube-on híres leszel 😉
5/13 anonim válasza:
Én meg azt kérdezem tőled: "milyért" a húgod a lányod?
7/13 A kérdező kommentje:
Én ilyen bolond degenerált embereket ami ti vagytok még nem láttam 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣. Kamu kerdés. Akkor a hugod a lányod vagy mit írtál stb.....
2022. dec. 29. 10:25
8/13 anonim válasza:
7 - Na akkor ennek fuss neki ismét, de ezúttal úgy, hogy a magyar nyelv szabályai szerint értelmes mondat kerekedjen belőle :D
9/13 anonim válasza:
Ha még aktuális a kérdés (remélem megoldódott), olvass utána az alvásparalízisnek, lehetett az. Talán így meg tudod nyugtatni. Hasonló koromban volt egy nagyon ijesztő élményem, de később megtudtam, hogy nem komoly, alvásparalízis volt.
10/13 A kérdező kommentje:
Szia igen elvitte anya orvoshoz neki is az volt szilvezter után két nappal órdítva kellt fel. Álmodot ès kinyitotta a szemèt ès mèg mindíg látta azt a valamit. Mèg nyugtatótis kapot mert nagyon zaklatott volt bent is tartották. Ott volt egy fiú 17éves és ő 10èves kora óta küzd ezzel. Elvileg nagyon rossz ilyesztő.
2023. jan. 10. 16:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!