Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Vettél már úgy lakóingatlant,...

Ignis Subdialis kérdése:

Vettél már úgy lakóingatlant, hogy nem találkoztál előtte a szomszédokkal?

Figyelt kérdés
Házat, lakást…

ma 14:48
A kérdező szavazást indított:
Lakást vettem saját részre úgy, hogy a szerződéskötés előtt nem találkoztam a közvetlen szomszédokkal.
Lakást vettem befektetési céllal úgy, hogy a szerződéskötés előtt nem találkoztam a közvetlen szomszédokkal.
Házat vagy házépítésre telket vettem saját részre úgy, hogy a döntés előtt nem találkoztam a szomszédokkal.
Házat vagy házépítésre telket vettem befektetésnek úgy, hogy a döntés előtt nem találkoztam a szomszédokkal.
Lakást vettem saját részre, és döntés előtt igyekeztem találkozni a szomszédsággal.
Lakást vettem befektetésnek, és döntés előtt igyekeztem találkozni a szomszédsággal.
Házat vagy házépítésre telket vettem saját részre úgy, hogy a döntés előtt találkoztam a szomszédokkal.
Házat vagy házépítésre telket vettem befektetésnek úgy, hogy a döntés előtt találkoztam a szomszédokkal.
Nem vettem még ilyen ingatlanokat, de ha vennék, mindenképp találkoznék előtte a szomszédokkal.
Nem vettem még ilyen ingatlanokat, de ha vennék, nem érdekelne, milyenek a szomszédok.
12 szavazat
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
4 év alatt kb 5 ször találkoztam a szomszéddal
ma 15:06
 2/4 anonim ***** válasza:
70%
A kérdés az, hogy AZELŐTT láttad-e a szomszédaid, hogy megvetted. Van, akinek az is számít, hogy milyen szomszédok közé költözik.
ma 15:08
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Igazából szerintem soha, egyszer sem találkoztam a szomszédokkal vásárlás előtt. Kertes ház esetén annyit látott az ember, hogy rendezett a szomszéd kertje. És rákérdeztem, hogy kik laknak a szomszédban. Amúgy meg mindig jó környéken nézelődtem, és soha nem ért kellemetlen meglepetés. (Olyan volt, hogy egy kiállhatatlan alak költözött mellém, de szerencsére hamar továbbállt - és ő sem volt elviselhetetlen, csak a modora volt bosszantó, de kb. évente 1-2 alkalommal láttam)
ma 15:23
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Nem beszélgettem velük, csak láttam őket meg hogy rendet tartanak az udvarukon. És persze jártunk arra többször megnézni a környéket, nem voltak zajosak vagy kupisak akkor sem. Illetve megkérdeztük persze a tulajokat is, kik laknak mellettük.
ma 15:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!