Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Miért irigykednek rám sokan,...

Marcika1558 kérdése:

Miért irigykednek rám sokan, mert 30 évesen önerőből vettem egy lakást Tiszaújba?

Figyelt kérdés

nov. 25. 20:03
 1/7 anonim ***** válasza:
70%

Mert ha 200 ezret keresnek és 1nm lakás 1millio.

Csak azt felejtik el hogy ez a Tiszaúj a pitsában van!

nov. 25. 20:11
 2/7 anonim ***** válasza:
74%

Marcika egyre gyakrabban halucinálsz :)

Szóval, ha szedsz valamit, hagyd abba! Ha pedig nem, akkor lehet kellene!

https://www.gyakorikerdesek.hu/otthon__ingatlan-vasarlas-ela..

https://www.gyakorikerdesek.hu/otthon__ingatlan-vasarlas-ela..

Ferrarival mi helyzet? Vagy inkább Miskolc Avason veszel az árából néhány lakást? Ha jól emlékszem találtál 13,5 és 15 millióért is. :))

nov. 25. 20:44
 3/7 anonim ***** válasza:
69%
Én nem irigykedtek Rád. Borsodba semennyiért nem laknék.
nov. 26. 15:31
 4/7 anonim ***** válasza:

Én nem irigykedek rád.

Győrben vettem lakást,annak idején 28 évesen

nov. 30. 08:25
 5/7 A kérdező kommentje:
Győrbe biztos nem vettem volna, tehenek között. ott semmi munkalehetőség sincsen. Zala megyébe tuti nem mennék!!!
nov. 30. 20:36
 6/7 anonim ***** válasza:

Attól függ mennyi volt az az önerő. Ha 30 vagy 50millió én is irigykednék. Vagy azt mondanám,hogy szerencsésen kifogtál egy igen jól fizető melót. Vagy örököltél egy nagy összeget. Azt sem irigyelném annyira,de nyilván én is örülnék neki.

Ha viszont vettél egy 2-8milliós lepukkant lakást,hát passz. Annyit simán spórolhat az ember ennyi év alatt. Én szintén 30vagyok. Mostanára spóroltam össze kb 14milliót úgy hogy 21évesen kezdtem el dolgozni 2,5évig kb minimálbérért ,azóta mióta észbe kaptam kb 2-3x-osáért. Előtte meg fateréknak melóztam kis őstermelőként kajáért. Szóval én csak azt sajnálom,hogy kb 4,5-5,5évet elpazaroltam. Bár nyilván jó volt az is amikor otthon voltam egész évben :D De annyira mégse.

Amúgy én Pont Győr környékén melózom :) Eredetileg nem is környékbeli vagyok,szóval van azért meló erre is. Tavaly konkrétan 5 helyet kellett kipróbálnom :D (annyit mondok asszonyod ne legyen,csak a fejfájás van belőle! :D) Meg sajnos sok a korrupt szarság.

dec. 2. 00:32
 7/7 anonim ***** válasza:
Azért ha szakmailag ott vagy akkor győr elégjóhely.
dec. 3. 12:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!