Gáspár Győző művész úrra miért irigykednek sokan?
Figyelt kérdés
#Gáspár művész úr
2022. okt. 18. 19:19
3/17 anonim válasza:
Művész úr?! Egy olcsó ripacs, nem művész. Egyébként a fél karom odaadnám hogy nehogy a helyébe legyek. Én még nem találkoztam emberrel aki irigykedne rá.
4/17 anonim válasza:
Van művész ilyen névvel?! Sosem hallottam róla.
5/17 A kérdező kommentje:
Hogyne volna.. tévébe szerepel már vagy 20 éve,na meg színpadon is.
2022. okt. 18. 20:21
6/17 qkker1 válasza:
Győzikével egy mondatban említeni a művész és úr szavakat elég bátor dolog!
7/17 anonim válasza:
"Hogyne volna.. tévébe szerepel már vagy 20 éve,na meg színpadon is."
És aki szerepel az művész? Te nagyon nem vagy tisztában a művész szó jelentésével.
8/17 A kérdező kommentje:
3-as
Sokan szeretnének a helyébe lenni.. bármit csinál azzal pénzt keres,, nekünk hozzá szólóknak együttvève sosem lesz annyi lóvéja mint neki. A világot is beutazta..ti vagy én mikor teszi ezt meg?
2022. okt. 18. 20:25
9/17 anonim válasza:
Én mélységesen tisztelem a Művész Úrat és Becses Hitvesét, Családját.
10/17 A kérdező kommentje:
9-es
Na látod,,ezt mondom én is!
Egyébként is sokan úgy szólítják ott Salgótarján környékén,hogy Gáspár Győző művész úr!
2022. okt. 18. 20:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!