Marcika1558 kérdése:
Jövőre 10 % önerővel lehet lakást venni. Ti is örültök?
Figyelt kérdés
Van 1,5 MFt félretett pénzem, avason találtam 15 MFt-ot panelt. Veszem is meg. Jó hely az avas nem? Hazugságok a hireszteléseknov. 17. 07:59
11/17 Mad Max2 válasza:
Figyi
Vedd meg az egész Avast
Mint szarozol itt?:D
12/17 A kérdező kommentje:
270 nettó hol szar fizu? Utána kérdeztem havi 135-ös törlesztőt kapok már holnap. Be vagyok jelentve rendesen. Nincs feketézés. Ez hivatalos nettó fizu.
nov. 17. 19:00
13/17 anonim válasza:
Jahh, igaz tavaly módosították, de hogy akarsz megélni a fizetésed feléből?
14/17 anonim válasza:
Hát nem tudom,de szerintem még Borsodba is kezd alap lenni a 250ezres fizu.
Itt élünk mi is, ha 1-2 plusz műszakot bevállalunk, akkor haza hozzuk fejenként a háromszorosát kb. És nem, nem vezető és hasonló pozícióba.
Hitelt lassan mindenkinek adnak, csak győzd fizetni. Senkit nem fog érdekelni, hogy ruhára, kajára, nyaralásra, vagy mozira, ne adj isten gyógyszerre miből fogja futni😔
Hitellel csak óvatosan, hisz nem tudhatod mi lesz 5-10-20év múlva!
15/17 A kérdező kommentje:
810.000 Ft nettot kaptok műszakba Borsodba? Hol??? Oda megyek holnap dolgozni. Nálunk 270-300e a max és ez a környéken nagyon jó!!!
nov. 18. 15:54
16/17 anonim válasza:
#15 Te még életedben a lábad be nem tetted Borsodba. Valami pesti vagy dunántúli proli vagy, aki kiírt egy troll kérdést annak érdekében, hogy Borsodot fikázhassa. Szomorú, amikor valakinek ez jelenti az izgalmat az életében.
17/17 A kérdező kommentje:
Várom, hogy hol lehet ennyit keresni a mellébeszélés helyett… azonnal jelentkezem!!!! Örülnél te a 270-300 nak is!!
nov. 18. 22:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!